Моргунов анонсував будівництво у Вінниці сучасного стадіону 29-ої школи

Новини Вінниці / Моргунов анонсував будівництво у Вінниці сучасного стадіону 29-ої школи

У Вінниці розпочали реконструкцію, а по суті будівництво нового спортивного ядра школи №29, що на вулиці Київській.

У Вінниці розпочали реконструкцію, а по суті будівництво нового спортивного ядра школи №29, що на вулиці Київській.

«Учні 29-ого колегіуму зможуть комфортно грати у футбол, волейбол, баскетбол та займатися іншими фізичними активностями. Реконструкція спортядра стартувала, а завершити плануємо до початку нового навчального року. Інвестиції - з бюджету громади», - написав у Facebook міський голова Сергій Моргунов.

За його словами, планується створити комплекс спортмайданчиків з обладнанням для «безпечних і комфортних уроків фізкультури», як в інших міських навчальних закладах.

«Окрім футбольного поля з трибунами, збудують комбінований майданчик для гри в баскетбол і волейбол, встановлять тренажери. Для атлетичної підготовки передбачені бігові доріжки, сектор для стрибків та виконання вправ. Обов’язково зміниться на краще і прилегла територія: облаштують тротуари та доріжки, стоянку для велосипедів, пандус. А доповнить благоустрій озеленення», - зазначив мер.

Він нагадав, що нині 30 з 37 міських шкіл вже мають оновлену спортивну базу, а такими комплексами користуються не тільки учні шкіл, а й мешканці мікрорайонів.

Олег Верлан

2 червня, 2021