Мобільну лазню для військових передали у «Вінницяміськтеплоенерго»

Новини Вінниці / Мобільну лазню для військових передали у «Вінницяміськтеплоенерго»

Від початку повномасштабного вторгнення російських військ в Україну вінницькі підприємства регулярно допомагають та підтримують Збройні Сили України. Вважають своїм обов’язком бути надійним тилом для наших воїнів.

Про це повідомляє КП «Вінницяміськтеплоенерго».

«На звернення однієї військової частини до Вінницької міської ради про те, що захисники потребують вантажний автомобіль, ми одразу відгукнулись та вирішили надати необхідний транспортний засіб, який у мирний час використовувався для виробничих потреб нашого підприємства. Переобладнанням цього автомобіля на мобільну лазню для військових, займалось підприємство Ремтехсільмаш , а профінансував його переобладнання - колектив підприємства, в особі первинної профспілкової організації,» - розповів генеральний директор КП «Вінницяміськтеплоенерго» Максим Білик.

Переоблаштований автомобіль передано до військової частини.

«Ми розуміємо потреби військових та завжди відгукуємось на їхні запити щодо необхідної екіпіровки, технічних пристроїв або необхідного обладнання та матеріалів.

Ще на початку весни за одноголосною згодою всіх співробітників підприємства було здійснено перерахунок одноденного заробітку на потреби ЗСУ, що склав майже 800 тисяч гривень. Також наше комунальне підприємство на постійній основі надає матеріали для виготовлення пічок-буржуйок та власними силами наших працівників виготовляємо такі пічки для обігріву хлопців, які боронять нашу державу.

Ще у липні був придбаний та переданий на фронт у підрозділ, де служать наші колеги, безпілотник. А восени працівники підприємства долучились до збору коштів і придбали автомобіль для перевезення вибухонебезпечних снарядів після проведення розмінування. Також щомісяця ми фінансово підтримуємо наших мобілізованих працівників.

І на цьому ми не зупиняємось допомагати тим, хто боронить наш суверенітет, свободу та незалежність», - додав Максим Білик.

Олеся Рудницька

29 грудня, 2022