МХП започатковує потужну екологічну акцію з озеленення Вінниччини

Новини Вінниці / МХП започатковує потужну екологічну акцію з озеленення Вінниччини

Протягом останніх років на Вінниччині доволі відчутними є зміни клімату. Через літню посуху міліють ріки та криниці. Більш того, через недостатню лісистість регіону, посилюється ерозія ґрунтів. Для області є нагальною потреба у збільшені зеленого фонду. З 2020 року започатковується, зокрема у Вінницькій області, Всеукраїнську екологічну акцію з озеленення сільських територій «Зелена планета з МХП».

Протягом останніх років на Вінниччині доволі відчутними є зміни клімату. Через літню посуху міліють ріки та криниці. Більш того, через недостатню лісистість регіону, посилюється ерозія ґрунтів. Для області є нагальною потреба у збільшені зеленого фонду. З 2020 року започатковується, зокрема у Вінницькій області, Всеукраїнська екологічна акція з озеленення сільських територій «Зелена планета з МХП».

Зміна клімату наразі визнана одним з найсерйозніших глобальних викликів, що стоять перед людством. Масове озеленення — найдоступніший та один із найефективніших способів боротьби з цією проблемою.

Благодійна організація "Благодійний фонд "МХП-Громаді" оголошує Всеукраїнську екологічну акцію з озеленення сільських територій «Зелена планета з МХП». Наша мета — висадити близько 20 000 саджанців на території присутності підприємств Групи МХП. Приблизно половину – на території Вінниччини. Широке залучення до цього процесу громад допоможе у формуванні екологічної свідомості людей та бережного ставлення до довкілля.

Щоб долучитися до акції та отримати безкоштовні сажанці потрібно до 1 березня заповнити форму за посиланням — http://bit.ly/32saGNK.

Олеся Рудницька

28 лютого, 2020