МХП вчертверте підтримав міжнародну премію Global Teacher Prize Ukraine: перемогу в номінації «Здійснення мрії» здобула Тетяна Мендусь із Гайсина

Новини Вінниці / МХП вчертверте підтримав міжнародну премію Global Teacher Prize Ukraine: перемогу в номінації «Здійснення мрії» здобула Тетяна Мендусь із Гайсина

2 жовтня відбулась церемонія нагородження Global Teacher Prize Ukraine. Перемогу в номінації «Здійснення мрії» отримала Тетяна Мендусь, вчителька з міста Гайсин Вінницької області.

Професійна мрія пані Тетяни — відновити біокомплекс у ліцеї. Вчителька пропонує створити STEAM-лабораторію з можливістю допрофільного навчання не лише учнів школи, а й громади в цілому.

«Вчителі — агенти змін, лідери думок, достойні приклади для наслідування. Це справді рушійна сила в наших громадах і нашій країні. Я щоразу щиро радію ініціативності, креативності, запалу теперішніх педагогів. Вони вміють не тільки навчити, а й замотивувати, направити, вчити по справжньому – від серця,  придумати і реалізувати проєкт.

Нам це особливо помітно в регіонах, адже фонд «МХП-Громаді» вже 6 років працює у невеликих містах і селах, зосереджуючи свою діяльність в 700 населених пунктах нашої країни. І нам відомо який вплив роблять вчителі: і цей вплив тим більший, чим більша здатність вас, педагоги, мріяти. Любі вчителі, мрійте бажайте, формуйте мрії, а МХП реалізує найпалкіші з них» - відзначила під час нагородження директорка Фонду «МХП- Громаді» Тетяна Волочай.

«Дякую МХП за те, що відчули, якою палкою є моя мрія, адже саме вчителі біології будуть реалізовувати цей проект. Саме зусиллями МХП буде побудована нова STEAM-лабораторія. Дуже хочу щоб учнівські алмази ми перетворювали на діаманти природничої науки. Саме за ними майбутнє»  - зазначила переможниця в номінації «Здійснення мрії», вчителька ліцею №7 міста Гайсин Тетяна Мендусь.

Вже вчетверте МХП є стратегічним партнером премії Global Teacher Prize Ukraine та реалізує соціальні ініціативи кращих вчителів України у межах власної номінації «Реалізація мрії вчителя». Це — щорічна національна премія для вчителів-агентів освітянських змін. Вона покликана відзначити досягнення шкільних викладачів не лише щодо своїх учнів, а й щодо суспільства, та підкреслити важливість педагогів в Україні. Національну премію засновано у 2017 році громадською спілкою «Освіторія». 

МХП системно інвестує в розвиток громад, впроваджуючи соціально значущі зміни в малих містах і селах України. Лише за 2020 рік МХП спрямував на КСВ понад 200 млн грн. Одним з напрямів діяльності фонду «МХП-Громаді», через який реалізується корпоративно-соціальна відповідальність МХП, є створення умов для саморозвитку населення в освітній, культурній, економічній та спортивній сферах. Вчителі — агенти змін у своїй місцевості. Діють, впроваджують, намагаються змінити життя на краще.

admin

5 жовтня, 2021