МХП увійшов у ТОП-25 найінноваційніших компаній України

Новини Вінниці / МХП увійшов у ТОП-25 найінноваційніших компаній України

Журнал «Власть денег» опублікував рейтинг найбільш інноваційних компаній України — як вітчизняних, так і міжнародних, які активно впроваджують інновації в нашій державі. Серед ТОП-25 і МХП.

Журнал «Власть денег» опублікував рейтинг найбільш інноваційних компаній України — як вітчизняних, так і міжнародних, які активно впроваджують інновації в нашій державі. Серед ТОП-25 і МХП.

Як зазначає видання, агрохолдинг МХП у своєму бізнесі — визнаний лідер з впровадження інновацій. МХП трансформується із сировинної компанії на кулінарну й інновації допомагають швидше рухатися вперед.

Цього року однією із пріоритетних цілей компанії була турбота про співробітників. Наприклад, холдинг повністю покриває лікування COVID-19 для всіх співробітників. На відміну від багатьох інших роботодавців, МХП не скорочував штат у зв’язку з пандемією і посилено працює над безпекою на робочому місці.

Також командою HR була переосмислена концепція центрального офісу. Менш ніж за рік офіс трансформувався в Dream House з баром, місцями для колаборації, тренінговою зоною, Silent Room, кімнатою психологів, сучасним MHP cafe і спортзалом.

Особлива увага до інновацій пов’язана з тим, що МХП переживає трансформацію — перехід від сировинної компанії до кулінарної.

В компанії підкреслюють, що ця відзнака чесно заслужена. Не тільки тому, що МХП завжди задає інноваційні тренди в аграрному секторі, і не тільки тому, що завжди шукає нові шляхи удосконалення складних процесів... А також через запуск MHP Innovation Lab!

«MHP Innovation Lab — це конкурс для тих, хто відкрито дивиться на світ, мріє про те, як зробити його кращим, прокидається серед ночі від геніальних думок та ідей, заряджений на дію та результат. Ми шукаємо інсайти, сміливі ідеї та інноваційні рішення, які допоможуть МХП бути ще більш клієнторієнтованою, динамічною та сучасною компанією», — зазначає Микола Такзей, директор Департаменту інновацій МХП.

Олеся Рудницька

5 листопада, 2020