Місце зустрічі змінювати не варто – на Вінниччині вже втретє проводять збори українські волейболістки

Новини Вінниці / Місце зустрічі змінювати не варто – на Вінниччині вже втретє проводять збори українські волейболістки

На Вінниччині проводить тренувальний збір юнацька збірна України з волейболу U-19. Юні спортсменки вже втретє обирають Калинівку, що у Вінницькій області, місцем для підготовки до міжнародних стартів. Дівчата тренуються двічі на день, днями проведуть спаринг з командою із суперліги.

На Вінниччині проводить тренувальний збір юнацька збірна України з волейболу U-19. Юні спортсменки вже втретє обирають Калинівку, що у Вінницькій області, місцем для підготовки до міжнародних стартів. Дівчата тренуються двічі на день, незабаром проведуть спаринг з командою із суперліги.

Про це повідомляє Калинівка.Сity.

Волейболістки готуються до другого відбірного раунду на чемпіонат Європи, який відбудеться у Словаччині весною наступного року.

До змагань ще далеко, але дівчата тренуються двічі на день. Днями збірна проведе серію спарингів з вінницькою командою суперліги «Білозгар-Медуніверситет».

Тренер команди пояснює, чому «збори» проводять саме в цьому містечку.

«Федерація волейболу України вкотре обирає для зборів Калинівку. Бо тут маємо комфортні умови для тренувань: теплий ігровий зал, тренажерний зал, гарні умови для проживання, належне харчування», - розповідає тренер молодіжки Юля Якушева.

До того ж Калинівка має, як залізничне сполучення, так і автомобільне. На збори приїхали волейболістки з Харкова, Дніпра, Запоріжжя, Рівного, Житомира, Білої Церкви і Калинівки.

Зазначимо, що в Калинівці збірна також готувалась до чемпіонату Східно-Європейської конфедерації волейболу і до Європейського юнацького олімпійського фестивалю.

Марина Карабай

3 грудня, 2019