Місто відзначає день народження - посадовці вітають, вінничани оновлюють аватарки

Новини Вінниці / Місто відзначає день народження - посадовці вітають, вінничани оновлюють аватарки

Міський голова Вінниці Сергій Моргунов привітав вінничан з Днем міста, пояснив, чому відмінили святкування та побажав процвітання та подальшого розвитку місту.

Сьогодні вінничани відзначають День міста,  через карантин посадові особи вітають мешканців в режимі онлайн, а пересічні городяни оновлюють свої аватарки нагадуванням про свято.

Насамперед "надамо слово" міському голові, як очільнику Вінниці, яка відзначає 657-ту річницю з дня заснування.

Сергій Моргунов записав офіційне відеозверення, в якому побажав містянам процвітання та подальшого розвитку. Відеозвернення мер розмістив на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook. В ньому  деться:

"Дорогі друзі! Сьогодні ми з вами мали б зустрітись тут, на майдані Незалежності, як робили всі минулі роки, щоб привітати один одного і нашу Вінницю з 657- им днем народження.

Саме тут щороку у вересні ми збираємось громадою, щоб розпочати святкування головного свята вінничан - Дня міста. Але ситуація з поширенням коронавірусу вимагає від нас бути обережними і виваженими. І для мене особисто здоров’я кожного вінничанина важливіше, ніж концерти чи салюти.

І хоча через коронавірус ми скасували всі святкові гуляння, ніщо не може скасувати день народження нашого рідного міста - міста, яке ми любимо і яким пишаємось! Тож давайте привітаємо один одного зі святом! Я щиро бажаю кожному з вас міцного здоров’я, добра та благополуччя! А нашій Вінниці – процвітання та подальшого розквіту! "
, - зазначив міський голова.

Креативно привітав містян голова Вінницької обласної державної адміністрації Сергій Борзов. Після його офіційного звернення та привітання прозвучала "музична листівка" - спеціально написана композиція "Вінниця - ти в наших серцях номер 1" у стилі хіп-хоп. У ролику знялись вінницькі КВНівці та актори 95-го кварталу.

Також Сергій Борзов привітав містян листівкою:

Валерій Коровій  - голова Вінницької обласної державної адміністрації (2015-2019 років)  привітав вінничан коротко, але поетично.

"З Днем Народження наша мила, привітна, вічно молода і усміхнена ВІННИЦЯ!
Як я люблю тебе ранковою..., ти надихаєш і даєш можливість дихати на повні груди !
Примножуйся і розцвітай, згуртовуй і досягай, ... все тільки починається!", - йдеться в його привітанні.

Зазначимо, що до свята долучились і вінничани. В соціальних мережах з5явилось чимало оновлених світлин зі словами: "З днем народження, Віннице!" або "З днем міста" і цифрою 657. Саме стільки сьогодні відзначає наше місто!

Зі святом!

Новини Вінниці / Місто відзначає день народження - посадовці вітають, вінничани оновлюють аватаркиНовини Вінниці / Місто відзначає день народження - посадовці вітають, вінничани оновлюють аватаркиНовини Вінниці / Місто відзначає день народження - посадовці вітають, вінничани оновлюють аватарки
Марина Карабай

12 вересня, 2020