«Міс Вінниця 2013» Влада Щеглова та «зірка» збірної України з футболу Сашко Зінченко чекають на первістка

Новини Вінниці / «Міс Вінниця 2013» Влада Щеглова та «зірка» збірної України з футболу Сашко Зінченко чекають на первістка

Колишня вінничанка, а нині спортивна журналістка Влада Щеглова вагітна. У 2020 році вони із захисником «Манчестер Сіті» Олександром Зінченком побралися, «Міс Вінниця-2013» переїхала до Англії, а 5 червня жінка опублікувала в Instagram фото, яке не залишає сумніву щодо майбутнього.

Колишня вінничанка, а нині спортивна журналістка Влада Щеглова вагітна. У 2020 році вони із захисником «Манчестер Сіті» Олександром Зінченком побралися, «Міс Вінниця-2013» переїхала до Англії, а 5 червня жінка опублікувала в Instagram фото, яке не залишає сумніву щодо майбутнього.

Хоча профіль Влади в «Інсті» надзвичайно популярний, позаздрити кількості підписників дівчини можуть відомі блогери, але вона доволі виважено ділиться новинами, які не стосуються футболу. Пара не афішувала, що чекає на дитину, хоча по деяким фото, опублікованим раніше, виникали підозри.  

Світлину в Instagram, де Влада поруч з головним тренером збірної з Андрієм Шевченком, вона підписала, що почувається добре.

«До роботи. Я вже в Харкові) почуваюся добре, працюю, на Євро їду, все по плану», – йдеться в дописі перед матчем з Кіпром, в якому грав її чоловік, а збірна перемогла з рахунком 4:0.

Ймовірно, вінничанка відновить співробітництво з телеканалами Футбол1/2/3 на час чемпіонату.

Олеся Рудницька

8 червня, 2021