«Міс Україна» Олександра Яремчук показала вбрання для «Міс світу». Уродженці Вінниччині дали візу для участі у конкурсі

Новини Вінниці / «Міс Україна» Олександра Яремчук показала вбрання для «Міс світу». Уродженці Вінниччині дали візу для участі у конкурсі

Українська модель, уродженка Калинівки на Вінниччині, переможниця конкурсу краси «Міс Україна-2021» 22-річна Олександра Яремчук отримала довгоочікувану американську візу, яка дозволяє поїхати до Пуерто-Ріко. Цей острів у Карибському морі належить Штатам. Красуня вже похизувалася сукнями, в яких виступить на «Міс світу». Одна з них для конкурсу національних костюмів, а інша для фінального виходу.

Відповідні кадри опублікували в телеграм-каналі «Культурная прачечная». Вбранням, у якому Яремчук виступить у Пуерто-Ріко, займалися дизайнерки Катерина Лукашин та Леся Патока.

Для конкурсу національних костюмів сукню підготувала Леся Патока. Вбрання зроблене в біло-червоних кольорах із візерунками, а доповнив образ об'ємний головний убір.

Щодо другої сукні фіолетового кольору, яку пошила дизайнерка Катерина Лукашин, вона призначена для фінального виходу Яремчук у конкурсі. Пишне вбрання з відкритими плечима та з розрізом на нозі складається з глітера, пір'я, сітки та прикрашене камінням.

На офіційній сторінці конкурсу «Міс Україна» зазначили, що Олександра успішно пройшла співбесіду в Посольстві США.

«Ми щиро вдячні за сприяння у вирішенні цього питання Міністерству закордонних справ України, міністру закордонних справ України Дмитру Кулебі та Генеральному консулу Посольства США в Україні Джону Балларду. Уже в суботу, 20 листопада, Олександра Яремчук відлітає до Пуерто-Ріко представляти нашу країну на міжнародному конкурсі «Miss World 2021», – йдеться у дописі.

Нагадаємо, що Олександра Яремчук ледь не пропустила конкурс "Міс світу" в Пуерто-Ріко через те, що не могла отримати візу.