Міністр Жданов у Вінниці подарував спортшколі мікроавтобус та заявив, що до національної команди на Ігри ХХХІІ Олімпіади-2020 в Токіо можуть увійти п’ятеро вінничан

Новини Вінниці / Міністр Жданов у Вінниці подарував спортшколі мікроавтобус та заявив, що до національної команди на Ігри ХХХІІ Олімпіади-2020 в Токіо можуть увійти п’ятеро вінничан

Сьогодні, 22 березня, Вінницю з робочою поїздкою відвідав міністр молоді та спорту України Ігор Жданов. Урядовець зокрема зустрівся із головою облдержадміністрації Валерієм Коровієм.

Сьогодні, 22 березня, Вінницю з робочою поїздкою відвідав міністр молоді та спорту України Ігор Жданов. Урядовець зокрема зустрівся із головою Вінницької облдержадміністрації Валерієм Коровієм.

Очільник Вінниччини поінформував Ігоря Жданова про плани на найближчу перспективу. Зокрема за його словами, у 2019 році заплановано будівництво сучасного футбольного стадіону на території Вінницького педагогічного коледжу, 18 майданчиків зі штучним покриттям в районах і містах області (в тому числі за рахунок державної бюджетної програми), реконструкцію «Районного спортивного комплексу» в м. Козятин, реконструкцію приміщення будівлі гімназії під плавальний басейн в м. Могилів-Подільський.

Водночас міністр повідомив, що п’ять вінницьких спортсменів є ймовірними претендентами на участь в Іграх ХХХІІ Олімпіади 2020 року, що відбудеться в Токіо.

«П’ятеро вінничан, представники таких видів спорту як бокс, легка атлетика, гребля на байдарках і велосипедний спорт, претендують на те, щоб взяти участь від України в Олімпіаді «Токіо – 2020». Ми всіляко сприятимемо тому, щоб представники від Вінниччини не лише поїхали на Олімпійські ігри, а й завоювали там медалі», - запевнив урядовець.

Також у Вінниці міністр ознайомився зі спортивною інфраструктурою області, зокрема, відвідав Вінницькі міські дитячо-юнацькі спортивні школи № 1 та № 5, комунальний заклад «Вінницька обласна СДЮСШОР з хокею на траві «Олімпія», ознайомився з ходом ремонтних робіт в спорткомплексі «Здоровꞌя», а також поспілкувався з учнями і викладацьким колективом Вінницького гуманітарно-педагогічного коледжу.

За участі Ігоря Жданова, голови облдержадміністрації Валерія Коровія, комунальному закладу «Вінницька обласна комплексна ДЮСШ» для потреб спортсменів вручено мікроавтобус марки Фольксваген.

Новини Вінниці / Міністр Жданов у Вінниці подарував спортшколі мікроавтобус та заявив, що до національної команди на Ігри ХХХІІ Олімпіади-2020 в Токіо можуть увійти п’ятеро вінничанНовини Вінниці / Міністр Жданов у Вінниці подарував спортшколі мікроавтобус та заявив, що до національної команди на Ігри ХХХІІ Олімпіади-2020 в Токіо можуть увійти п’ятеро вінничанНовини Вінниці / Міністр Жданов у Вінниці подарував спортшколі мікроавтобус та заявив, що до національної команди на Ігри ХХХІІ Олімпіади-2020 в Токіо можуть увійти п’ятеро вінничанНовини Вінниці / Міністр Жданов у Вінниці подарував спортшколі мікроавтобус та заявив, що до національної команди на Ігри ХХХІІ Олімпіади-2020 в Токіо можуть увійти п’ятеро вінничанНовини Вінниці / Міністр Жданов у Вінниці подарував спортшколі мікроавтобус та заявив, що до національної команди на Ігри ХХХІІ Олімпіади-2020 в Токіо можуть увійти п’ятеро вінничанНовини Вінниці / Міністр Жданов у Вінниці подарував спортшколі мікроавтобус та заявив, що до національної команди на Ігри ХХХІІ Олімпіади-2020 в Токіо можуть увійти п’ятеро вінничанНовини Вінниці / Міністр Жданов у Вінниці подарував спортшколі мікроавтобус та заявив, що до національної команди на Ігри ХХХІІ Олімпіади-2020 в Токіо можуть увійти п’ятеро вінничанНовини Вінниці / Міністр Жданов у Вінниці подарував спортшколі мікроавтобус та заявив, що до національної команди на Ігри ХХХІІ Олімпіади-2020 в Токіо можуть увійти п’ятеро вінничан
Саша Григоровська

22 березня, 2019