Мер Вінниці назвав «брудною кампанією» появу «дітей Моргунова» з піснею та листівками

Новини Вінниці / Мер Вінниці назвав «брудною кампанією» появу «дітей Моргунова» з піснею та листівками

У Вінниці вже активно розпочалася передвиборча кампанія. Міський голова Сергій Моргунов змушений був відреагувати на «засилля» переважно у мережі його «прихильників», які спочатку роздавали листівки, а потім навіть «гімн» розмістили. Саме ця пісня від так званих «дітей Моргунова» стала наче шаблею для відомого блогера та політика Анатолія Шарія, який, озброївшись нею, вимагає від керівництва держави реакції на «культ особистості» мера Вінниці…

У Вінниці активно розпочалася передвиборча кампанія. Міський голова Сергій Моргунов змушений був відреагувати на спроби дискредитації - «засилля» переважно у мережі його «прихильників», які спочатку роздавали листівки, а потім навіть «гімн» розмістили. Саме ця пісня від так званих «дітей Моргунова» стала наче шаблею для відомого блогера та політика Анатолія Шарія, який, озброївшись нею, вимагає від керівництва держави реакції на «культ особистості» мера Вінниці…

Приблизно сторіччя тому були популярні «діти лейтенанта Шмідта». Молодики заробляли на тому, що вводили в оману простодушних. Мабуть, за аналогію у Вінниці з’явилися «діти Моргунова». Юнаки роздавали листівки, в яких прославляли дії мера, а у Facebook вони нібито навіть погрожують його ворогам.

Справжнім хітом від цих «дітей Моргунова» стало відео з піснею, яку назвали «гімном». За три доби ролик передивилися понад 186 тисяч разів. Слід зазначити, що зроблено відео доволі професійно.

Миттєво тему «гімну» підхопив відомий блогер та політик Анатолій Шарій. А «тролити» він вміє. Не тільки Моргунова. Маючи таку нагоду, як «гімн», блогер вирішив «ні в чому собі не відмовляти», запевняючи, що саме мер «замовив» такий панегірик… Його відео, опубліковане на YouTube 6 травня, зібрало понад півмільйона переглядів.  

 В ефірі телеканалу ВІТА Сергій Моргунов заявив, що «вже кілька місяців у Вінниці ведеться брудна кампанія – чорнушні листівки, сайти, кліпи, пісні, інтернет-боти, псевдоприхильники»… Зокрема він мав на увазі пісню про себе, яка за певних умов та при чудовій розкрутці стала настільки популярною.

«Ця кампанія проти мене, проти нашої команди, і це принижує вінничан і Вінницю. Я хочу подякувати всім, хто підтримує нашу команду і те, що ми робимо. Але також хочу попросити вінничан відрізняти тих, хто щирий у своїй підтримці, від псевдоприхильників. За ними стоять ті, хто, насправді, хоче просто брудними методами скомпрометувати мене. Такими діями вони демонструють неповагу до вінничан. Я знаю, хто це робить. І прийде час, коли я скажу, хто за цим стоїть.

Вінничани розумні і розсудливі люди, і не раз показували, що не ведуться на бруд та маніпуляції», - зазначив міський голова.