Мер Моргунов оповістив про масштабну реконструкцію вулиці Замостянської

Новини Вінниці / Мер Моргунов оповістив про масштабну реконструкцію вулиці Замостянської

Після повного завершення капітальної реконструкції проспекту Космонавтів у нашому місті розпочнеться аналогічний масштабний будівельний проект. У наступні два роки планується реконструювати вулицю Замостянську. Про це сьогодні, 23 листопада, під час об’їзду повідомив Вінницький міський голова Сергій Моргунов.

Після повного завершення капітальної реконструкції проспекту Космонавтів у нашому місті розпочнеться новий масштабний будівельний проект. У наступні два роки планується реконструювати вулицю Замостянську. Про це сьогодні, 23 листопада, під час об’їзду повідомив Вінницький міський голова Сергій Моргунов.

Планують реконструювати проїжджу частину згаданої вулиці й бульварну зону. Імовірно, там з’являться зручні лавочки, сучасні світильники, викладені плиткою доріжки, безкоштовний Інтернет й фонтанчики. Коштів на усе, певно, знадобиться більше, ніж на реконструкцію пр. Космонавтів, оскільки доведеться «модернізувати» трамвайні колії. Можливо, під них «постелять» спеціальні бетонні «подушки» (такі, як на Соборній), що дозволить знизити рівень шуму від руху трамваїв.

Фінансування будівельних робіт здійснюватиметься з Державного фонду регіонального розвитку й міського бюджету. Можливо, що проект «розіб’ють» на кілька частин – так, як це робили при реконструкції пр. Космонавтів.

Юрій ЯРМОЩУК