Меморіальну дошку пам'яті атовця та волонтера Валентина Белінського відкрили у школі №1 Вінниці

Новини Вінниці / Меморіальну дошку пам'яті атовця та волонтера Валентина Белінського відкрили у школі №1 Вінниці

Сьогодні, 4 грудня, у Вінницькый міській школі-гімназії № 1 урочисто відкрили меморіальну дошку пам’яті загиблому волонтеру та бійцю АТО 59-ї бригади Валентину Белінському.

Сьогодні, 4 грудня, у Вінницькый міській школі-гімназії № 1 урочисто відкрили меморіальну дошку пам’яті загиблому волонтеру та бійцю АТО 59-ї бригади Валентину Белінському.

На відкриття меморіальної дошки вшанувати пам’ять волонтера зібрались мама Галина, дружина Оксана, його діти, фронтовики, вчителі та школяри, друзі, побратими та волонтери.

Учні підготували і прочитали проникливі вірші, а друзі та волонтери поділились спогадами про Валіка. Саме так у Вінниці називали Валентина Белінського. Згадували про його вдачу, як разом збирали допомогу бійцям, як їздили на Схід та під кулями розвозили допомогу.

Помер Валентин Белінський 9 вересня 2018-го під час несення служби, перебуваючи на передовій лінії поблизу смт Станиця Луганська.  Він був водієм–санітаром 9-ого окремого мотопіхотного батальйону (59-а окрема мотопіхотна бригада). Поховали його у рідному місті.

Новини Вінниці / Меморіальну дошку пам'яті атовця та волонтера Валентина Белінського відкрили у школі №1 ВінниціНовини Вінниці / Меморіальну дошку пам'яті атовця та волонтера Валентина Белінського відкрили у школі №1 ВінниціНовини Вінниці / Меморіальну дошку пам'яті атовця та волонтера Валентина Белінського відкрили у школі №1 Вінниці
Олеся Рудницька

4 грудня, 2020