Матч лідерів: «Вінницькі вовки» проведуть заключну гру етапу Чемпіонату України з американського футболу

Новини Вінниці / Матч лідерів: «Вінницькі вовки» проведуть заключну гру етапу Чемпіонату України з американського футболу

У Вінниці 24 липня о 15:00 на стадіоні «Нива» (парк «Хімік», вул. Петра Запорожця, 5) відбудеться шоста, заключна гра команди з американського футболу «Вінницькі Вовки» в рамках чемпіонату України. Суперниками вінничан стануть львіські «Леви».

У Вінниці 24 липня о 15:00 на стадіоні «Нива» (парк «Хімік», вул. Петра Запорожця, 5) відбудеться шоста, заключна гра команди з американського футболу «Вінницькі Вовки» в рамках чемпіонату України. Суперниками вінничан стануть львіські «Леви».

«Це буде дуже складний та напружений матч, адже нашими суперниками знову стануть «Леви» - команда, грою з якою ми розпочинали чемпіонат. Тоді нам вдалось перемогти з мінімальною перевагою в одне очко. Наразі львівська команда знаходиться на другому місці в турнірній таблиці, тому боротьба буде точно дуже серйозною» – прокоментували «Вовки».

Вінничани посилено готуються до матчу, обіцяють показати впевнену, цікаву й чисту гру та зробити все, щоб зберегти своє перше місце в турнірній таблиці Суперліги. Обидві команди налаштовані дуже рішуче, тому протистояння на полі буде гарячим і захопливим.

Окрім яскравої спортивної боротьби, на глядачів очікує цікава танцювальна програма та багато сюрпризів від дівчат-черлідерів із груп підтримок обох команд. Під час гри працюватиме коментатор, який буде пояснювати основні моменти матчу.

«Вовки» дуже розраховують на підтримку рідного міста і запрошують всіх прийти та підтримати їх. Це чудова можливість провести літній вихідний день в атмосфері спорту та зарядитись гарним настроєм і позитивом.

Нагадаємо, у всіх своїх попередніх матчах вінничани ставали переможцями. П'ять перемог забезпечили їм перше місце в турнірній таблиці західного дивізіону та гарантували потрапляння до наступного туру чемпіонату України – плей-офф.

Приходьте і вболівайте за улюблену команду. Ваша підтримка дуже важлива!

Вартість квитка – 50 грн

Вхід на трибуни можливий лише за наявності захисної маски!

Вінницька команда традиційно влаштовує конкурс на найбільш точний прогноз результату матчу.

Варіанти фінального рахунку футбольної битви Wolves VS Lions можна залишати на сторінках «Вовків» у соцмережах. Переможець отримає крутий подарунок - новенький м’яч для американського футболу.

admin

21 липня, 2021