Масштабна пожежа у Москві виникла через сміття

Новини Вінниці / Масштабна пожежа у Москві виникла через сміття

Вдень 29 червня у Москві виникла сильна пожежа на базі з шинами. Вогонь поширився на площу понад 1 тисячу квадратних метрів, а небо столиці країни-агресора затягло густим чорним димом. Місцевим МНСникам довелось годинами гасити полум’я, і площа займання лише зростала. Жодних «прильотів» по Москві не було. Займання почалось зі сміттєзвалища. Символічно…

Як повідомляє Telegram-канал Baza, на місці пожежі було чути кілька вибухів.

За попередніми даними, спочатку загорілося сміттєзвалище. Потім вогонь перекинувся на сусідній склад, де лежали «бархани» автомобільних шин.

«На Каширському шосе в Москві велика пожежа. Вона почалася з сміття, що задимілося на невеликій площі, але зараз горить вже більше тисячі квадратних метрів", – йдеться в повідомленні.

Крім того, пізніше спалахнули складські приміщення біля торгівельного центру «Каширський двір». Саме там очевидці почули кілька вибухів. Вважається, що їхньою причиною могли стати газові балони, які зберігалися на складах.

До речі, російські МНСники не в змогли швидко загасити пожежу. Вже після їх втручання площа займання зросла. У відомстві навіть попросили «підтримки з повітря»…

Олег Верлан

29 червня, 2022