Марш захисників України, на який запрошують і вінничан, відбудеться без генералів та отаманів

Новини Вінниці / Марш захисників України, на який запрошують і вінничан, відбудеться без генералів та отаманів

Голова ВГО "Ветеранське братерство" Дмитро Шатровський повідомив, як і в минулом році Марш планують провести від парку Шевченка поряд із Червоним корпусом КНУ до Майдану Незалежності.

Голова  ВГО "Ветеранське братерство" Дмитро Шатровський повідомив, що як і в минулому році, Марш планують провести від парку Шевченка поряд із Червоним корпусом КНУ до Майдану Незалежності.

Він також повідомив, як формуватимуться колони.

" Почнеться все з того, що люди прибуватимуть у парк Тараса Шевченка і формуватимуть колони за таким принципом: першими йдуть сім'ї полеглих героїв України, після них - побратими, котрі отримали поранення, відстоюючи суверенітет нашої країни, за ними - представники поранених на Майдані під час Революції Гідності. Після цього колони формуються за територіальним принципом - першою йде колона Києва, а далі по областях... Попереду не буде ніяких генералів, отаманів, буде їхати просто автомобіль звукового супроводу", - повідомив Шатровський.

Захід проходитиме без залучення політичних партій.

Організатори закликають учасників маршу дотримуватися карантинних заходів, а саме соціальної дистанції та маскового режиму.