«Маніяка» підозрюють у щонайменше двох нападах на жінок: у Вінниці на гарячому затримали нападника

Новини Вінниці / «Маніяка» підозрюють у щонайменше двох нападах на жінок: у Вінниці на гарячому затримали нападника

Близько 19 години 11 січня у Вінниці зловмисник зненацька підійшов до перехожої та почав її душити. На крик про допомогу відгукнулися небайдужі, які і затримали нападника. Як виявилося, це вже другий випадок нападу з початку року.

Напад стався на Замості.

Як повідомляють у відділі комунікації поліції Вінницької області, на спецлінію 102 надійшла інформація від 35-річної жительки обласного центру про те, що невідомий чоловік напав на неї та почав душити.

«Правоохоронці встановили, що 56-річний вінничанин підійшов ззаду жінки, з хуліганських спонукань повалив її на землю та почав душити. Запобігти непоправному допомогли небайдужі вінничани, які почули крик жінки про порятунок. Свідки події затримали нападника, коли той намагався втекти. Результат освідування зловмисника показав наявність алкоголю у його організмі», - йдеться у повідомленні.

Поліцейські перевіряють причетність чоловіка до аналогічних злочинів. Як відомо NaПарижі, нападника упізнала інша жертва нападу. Вона опинилась у схожій ситуації у перших числах січня, і змогла самотужки відбитися…

У поліції вказують, що дії зловмисника підпадають під ознаки злочину, передбаченого ч. 1 ст. 296 Кримінального кодексу України (хуліганство). Йому загрожує до 5 років обмеження волі.