Мандрівник і телеведучий Дмитро Комаров розповів, що його вразило у Вінниці

Новини Вінниці / Мандрівник і телеведучий Дмитро Комаров розповів, що його вразило у Вінниці

Мандрівник та ведучий популярного теле-шоу «Світ навиворіт» Дмитро Комаров порадив ТОП-3 місць України, де варто побувати влітку. До списку відніс і Вінницю.

Мандрівник та ведучий популярного теле-шоу «Світ навиворіт» Дмитро Комаров порадив ТОП-3  місць України, де варто побувати влітку. До списку відніс і Вінницю, повідомляє сайту 1plus1.ua.

За його словами, обов’язково потрібно відвідати Карпати.

«Як на мене, літні Карпати нічим не гірші і в багатьох сенсах кращі, ніж, до прикладу, літні Альпи. До того ж набагато дешевші», - сказав Дмитро Комаров.

Крім того, одне із найулюбленіших міст Дмитра Комарова - це Львів, де відчувається європейська атмосфера. 

«Я обожнюю гуляти вздовж центральних вулиць Львову, заходити у місцеві кав’ярні. Крім того, тут можна відвідати багато цікавих фестивалей, спектаклів або концертів». – зазначив Дмитро Комаров.

Радить Дмитро Комаров відвідати і Вінниці. Він розповів, що нещодавно провів 2 дні в нашому обласному центрі. Мандрівника вразила чистота міста та інтелігентність людей, які щиро люблять своє місто.

«Насамперед Вінниця відома своїми фонтанами. Там неймовірно красиво та гамірно. Але у Вінниці є ще один парк із фонтанами, який обожнюють місцеві жителі. Він дуже сучасний та затишний», - зауважив Дмитро Комаров.