Майже мільйон переглядів зібрало відео Борзова з ярмарку у Вінниці

Новини Вінниці / Майже мільйон переглядів зібрало відео Борзова з ярмарку у Вінниці

У неділю, 24 жовтня, вінничани вперше за два роки мали гарну нагоду придбати якісну продукцію безпосередньо від сільгоспвиробників та фермерів за доступними цінами на Вишенці. У суботу, 30 жовтня, у Вінниці відбудеться наступний і останній у 2021-му ярмарок на площі біля торгового центру «Plaza Park» по вул. Келецькій, 117-Б.

«Для жителів Вінниці такі базари традиційно були можливістю належним чином підготуватись до зими. Адже це ціни без накруток. А для сільгоспвиробників - нагода розпродатись і отримати живі кошти», - зазначив у Facebook голова Вінницької ОДА Сергій Борзов.

Про актуальність теми для жителів регіону свідчать навіть активність у соцмережі, коли мова йде про ярмарок. Так сюжет губернатора за менше ніж тиждень зібрав майже 1 млн переглядів.

Нагадаємо, на ярмарку свою продукцію представляють підприємства переробної промисловості з виробництва м’ясних виробів, молокопродуктів, хлібобулочних, кондитерських, макаронних виробів, борошна, круп, яєць, олії, а також торговельні підприємства споживчої кооперації та фермерські господарства і сільськогосподарські товаровиробники м’яса, риби, фруктів, овочів, меду та інших продовольчих товарів.

Також населення має можливість придбати саджанці декоративних та фруктових дерев, кущі смородини, аґрусу, малини та різноманітні квіти.

Графік роботи ярмарків з 8:00 до 15:00.                                     

У першому сільськогосподарському ярмарку прийняли участь близько 160 товаровиробників з районів області та обласного центру. Учасники реалізували товарів на суму понад 3,5 млн гривень.

Напередодні ярмарку минулої неділі департаментом міжнародного співробітництва та регіонального розвитку облдержадміністрації проведено моніторинг цін на товари, які реалізуються в торговельній мережі та на ринках міста Вінниці. За результатами якого доведено рекомендовані ціни учасникам ярмарку.

Олеся Рудницька

29 жовтня, 2021