Майстриня петриківського розпису з Вінниці готує серію робіт до Великодня

Новини Вінниці / Майстриня петриківського розпису з Вінниці готує серію робіт до Великодня

Майстриня петриківського розпису з Вінниці Ірина Угринчук створила серію тематичних виробів до Великодіх свят. Писанки, тарілі та мальовичі панно з пасхальними мотивами зачаровують життєрадісним настроєм та створюють справді святковий настрій.

Майстриня петриківського розпису з Вінниці Ірина Угринчук створила серію тематичних виробів до Великодніх свят. Писанки, тарілі та мальовичі панно з пасхальними мотивами зачаровують життєрадісним настроєм та створюють справді святковий настрій.

Світлинами своїх виробів майстриня поділилась на своїй сторінці в соціальній мережі FB.

«Як продовження великодньої теми буду поступово викладати роботи. Таріль «Воскресіння», «Великоднє дерево життя», малованки», – йдеться в її дописі.

Також пані Ірина на власному прикладі дає поради, чим зайнятися під час самоізоляції.

«Карантин проходить в творчому пошуку і плідній роботі. Шукаємо позитив і натхнення в улюбленій справі», - зазначає майстриня.

Новини Вінниці / Майстриня петриківського розпису з Вінниці готує серію робіт до ВеликодняНовини Вінниці / Майстриня петриківського розпису з Вінниці готує серію робіт до ВеликодняНовини Вінниці / Майстриня петриківського розпису з Вінниці готує серію робіт до ВеликодняНовини Вінниці / Майстриня петриківського розпису з Вінниці готує серію робіт до Великодня
Марина Карабай

30 березня, 2020