Магнетичний голос і «Той самий різдвяний джаз»! 23 грудня вінничани будуть насолоджуватися легендарними хітами

Новини Вінниці / Магнетичний голос і «Той самий різдвяний джаз»! 23 грудня вінничани будуть насолоджуватися легендарними хітами

Казковий різдвяний настрій та дві години добірного джазу чекають вінничан на концерті «Той самий різдвяний джаз. Вечір новорічних хітів» у понеділок, 23 грудня, о 20.00 у Будинку офіцерів.

Казковий різдвяний настрій та дві години добірного джазу чекають вінничан на концерті «Той самий різдвяний джаз. Вечір новорічних хітів» у понеділок, 23 грудня, о 20.00 у Будинку офіцерів.

Всі улюблені всесвітньовідомі хіти – від «Let it Snow», «This Christmas», «Jingle Bells», «Santa Claus is Comming to Town» до «Bei mir Bist Du Schein», «All i want for Christmas is you» і «Santa Baby» у своєму авторському аранжуванні представлять джазові віртуози – знаменитий бенд Urban Gypsy та блискуча джазова співачка Ольга Чернишова.

- Тільки уявіть: напівтемна зала, таємнича тиша, світло від рампи відблискує на відполірованому контрабасі. Ви заплющуєте очі і чуєте «Have yourself a Merry Little Christmas»… Що може бути кращим подарунком перед святами?! – відзначають організатори – компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ». - У цей вечір зала Будинку офіцерів наповниться казковим духом Різдва! Під час концерту прозвучить музика, яка пронизана новорічним настроєм і радістю, передчуттям свята, подарунків і звершення найзаповітніших бажань. Задоволення гарантуємо усім глядачам!

Головною героїнею вечора стане надзвичайна Ольга Чернишова – дивовижна джазова співачка, у чий магнетичний вокал просто неможливо не закохатися!

Свого часу Ольга Чернишова була однією з кращих випускниць джазового факультету інституту музики імені Глієра, а нині є солісткою одного з найцікавіших українських проектів [O], що поєднує електроніку, фолк і соул. Багато меломанів також знають Ольгу Чернишову за співпрацею з багатьма українськими виконавцями, у тому числі з Jamala, Freedom-Jazz і, звісно, із бендом Urban Gypsy, з яким співачка і виступить у Вінниці.

Музиканти Urban Gypsy є головними послідовники унікального стилю «джаз-мануш» в Україні.

«Джаз-мануш» з'явився у Франції у 30-х роках ХХ століття, об'єднавши пекучий і пристрасний циганський дух з джазовими ритмами 30-40-х років, що дозволяє одночасно насолодитися м'якістю акустичного звучання і драйвовістю свінгу. Такий музиці властиві стильні джазові мотиви і віртуозна гра акустичної гітари зі скрипкою. У складі джазбенду Urban Gypsy представлені традиційні для «джаз-мануш» акустичні струнні інструменти - дві гітари, скрипка і контрабас.

За роки існування Urban Gypsy закохали в себе не тільки любителів якісної музики, а й музичних критиків. Багато хто знає цей чудовий колектив завдяки спільним проектам з Pianoбой.

У репертуарі колективу дивним чином поєднуються джазові стандарти та популярні хіти сучасності. Музиканти створюють оригінальні аранжування, що являють собою ідеальний простір для імпровізації.

Виступи Urban Gypsy та Ольги Чернишової — це завжди яскраві експерименти з гіпнотичного сплетіння найрізноманітніших емоцій і переживань.

Приходьте у понеділок, 23 грудня, о 20.00 у Будинку офіцерів на концерт «Той самий різдвяний джаз. Вечір новорічних хітів» - і самі пересвідчитесь!

Квитки коштують від 150 гривень.

Купуйте квитки на сайті http://bilet.vn.ua, у касах «Магігранду», Будинку офіцерів, театру Садовського, Вінницької Вежі,«Універмагу», а також за телефонами безкоштовної доставки квитків: (098)101-00-63, (093)101-00-63.

Ірина Заіковата

20 грудня, 2019