Магія української пісні і концерт Оксани Мухи 25 червня просто неба у Вінниці

Новини Вінниці / Магія української пісні і концерт Оксани Мухи 25 червня просто неба у Вінниці

25 червня о 19:30 просто неба у найатмосфернішому місці Вінниці – легендарному музеї-садибі Пирогова, де з початку літа діятиме нова територія відпочинку для всієї родини PIROGOV SKY, пройде сольний концерт незрівнянної Оксани Мухи.

Вже за місяць вінничан чекає неймовірна подія!

25 червня о 19:30 просто неба у найатмосфернішому місці Вінниці – легендарному музеї-садибі Пирогова, де з початку літа діятиме нова територія відпочинку для всієї родини PIROGOV SKY, пройде сольний концерт незрівнянної Оксани Мухи.

Цю дивовижну співачку по праву називають «душею української пісні». Її голос зачаровує феноменальною чистотою, щирістю та потужною енергетикою, а чудові виступи не можуть залишити осторонь!

- Я впевнена, що цей виступ у Вінниці закарбується у пам'яті як чудовий, теплий, душевний, вишуканий, літній вечір із «Найгарнішими піснями України». Нарешті, поспіваємо разом! – запрошує усіх вінничан Оксана Муха.

Всю Україну Оксана Муха скорила, ставши у 2019 році переможницею «Голосу країни» , де виконувала виключно українські пісні, що стало прецедентом для талант-шоу.

- Так звучить душа України, так співає сама Україна! – казав її зірковий тренер, співак із Молдови зі світовою славою Дан Балан. – Коли Оксана починає співати, просто відчуваєш теплоту всередині себе. Це, звичайно, талант від Бога!

А ще задовго до перемоги у «Голосі країни» Оксана Муха стала володаркою Гран-прі Міжнародного конкурсу імені Квітки Цісик (2011 р.), де її назвали «другою Квіткою Цісик».

«Квітка Цісик повернулась до нас голосом Оксани Мухи», – так влучно висловилася народна артистка, Герой України Ніна Матвієнко про молоду колегу. І недаремно!

Оксана Муха виростала на музиці Квітки та має її пісні у своєму репертуарі. Власне, на «Голосі країни» Оксана Муха відкрила Цісик для мільйонів нових слухачів і продовжила справу легендарної американської співачки українського походження, яка понад усе на світі хотіла, щоб слава про українську пісню не знала кордонів.

Сьогодні у репертуарі Оксани Мухи – твори різного формату: від стародавніх українських народних пісень і до сучасної авторської та експериментальної музики. 

Мета Оксани Мухи проста і велична водночас – щоб українська пісня звучала і співалась у кожному українському домі. А ще, щоб через українську пісню світ відкривав собі Україну та українську націю. 

- Українська пісня – код української нації! – переконана співачка.

Приходьте 25 червня о 19:30 у PIROGOV SKY, щоб поринути у магію української пісні разом з неперевершеною Оксаною Мухою!

Просто неба у легендарному музеї-садибі Пирогова атмосфера буде надзвичайною!

Крім концерту, на території вас також чекатиме стильна відпочинкова лаунж-зона з фудкортом, майстер-класами і яскравими фотозонами. Цікаво буде всім!

Квитки на концерт коштують від 200 до 590 гривень.

Купуйте квитки на сайтах http://bilet.vn.ua і https://afisha.vn.ua або ж у касах у Будинку офіцерів, «Універмазі», «Магігранді», театрі ім. Садовського, Вінницькій обласній філармонії, рок-магазині «Мобі Дік», «CHERDAK», тур-клубі «Бідняжка».

Замовлення безкоштовної доставки квитків у будь-яку точку Вінниці за тел.: (098)101 00 63, (093)101 00 63.

Організатор – компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ».

За підтримки Національного музею-садиби М. І. Пирогова.

 

admin

25 травня, 2021