Магазин у Тульчині «спеціалізувався» на виробництві та продажу підробленого елітного алкоголю

Новини Вінниці / Магазин у Тульчині «спеціалізувався» на виробництві та продажу підробленого елітного алкоголю

В одному з тульчинських магазинів 18 червня силовики вилучили доволі велику партію спиртного. Товар виявився підробкою відомих брендів. Наразі поліція з’ясовує деталі щодо поставок сировини. Також у закладі знайшли цигарки без акцизних марок.

Як повідомляють у відділі комунікації поліції Вінницької області, документування незаконної діяльності здійснювалось спільно з працівниками Управління стратегічних розслідувань у Вінницькій області та за процесуального керівництва Тульчинської окружної прокуратури.

У межах відкритого кримінального провадження за ч. 1 ст. 204 (Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів) КК України було проведено санкціонований обшук в одному з приміщень магазину 43-річного жителя Тульчинської територіальної громади, де вилучено 97 пляшок горілки та 71 – коньяку, 30 літрів спирту та 880 пачок тютюнових виробів різних марок сумнівного походження. Вилучене коштує понад 100 тисяч гривень 

 

Чоловік налагодив схему незаконного виготовлення, зберігання та збуту горілчаних виробів відомих українських брендів у скляних пляшках, а також зберігання та реалізацію тютюнових виробів.

Фальсифіковану алкогольну продукцію та цигарки зловмисник реалізовував у своєму магазині.

Наразі триває розслідування. Поліцейські встановлюють усі обставини незаконної діяльності у сфері обігу підакцизних товарів.

Макс Мельник

20 червня, 2022