Лобове зіткнення поблизу Немирова. Госпіталізовано шестеро людей (ФОТО)

Новини Вінниці / Лобове зіткнення поблизу Немирова. Госпіталізовано шестеро людей (ФОТО)

Сьогодні, 18 червня, близько 14.30 години на вїзді у Немирів сталась дорожньо-транспортна пригода за участі пасажирського мікроавтобуса, який їхав за маршрутом «Немирів - Криківці» та автомобіля «ВАЗ 21121». Постраждало шестеро людей – обидва водії, троє пасажирів бусу та пасажирка легковика. Їх госпіталізовано до місцевої лікарні.

Сьогодні, 18 червня, близько 14.30 на вїзді у Немирів Вінницької області сталась дорожньо-транспортна пригода за участі пасажирського мікроавтобуса, який їхав за маршрутом «Немирів - Криківці» та автомобіля «ВАЗ 21121». Постраждало шестеро людей – обидва водії, троє пасажирів бусу та пасажирка легковика. Їх госпіталізовано до місцевої лікарні.

Як пояснили NaПарижі у відділі комунікації ГУНП Вінницької області,  попередньо відомо, що водій «ВАЗ 21121» виїхав на смугу зустрічного руху. Через це відбулося лобове зіткнення з мікроавтобусом Mercedes-Benz 

На місці працює слідчо-оперативна група. За фактом ДТП відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 КК України.

За останніми даними, потерпілим надана медична допомога, всі вони живі.

Фото: ДКВ ДТП, поліція 

Новини Вінниці / Лобове зіткнення поблизу Немирова. Госпіталізовано шестеро людей (ФОТО)Новини Вінниці / Лобове зіткнення поблизу Немирова. Госпіталізовано шестеро людей (ФОТО)Новини Вінниці / Лобове зіткнення поблизу Немирова. Госпіталізовано шестеро людей (ФОТО)
Макс Мельник

18 червня, 2021