Лобове зіткнення автівок на Вінниччині: один з водіїв загинув на місці ДТП

Новини Вінниці / Лобове зіткнення автівок на Вінниччині: один з водіїв загинув на місці ДТП

На автодорозі М-21 між Вінницею та Житомиром у селі Медведівка Хмільницького району 31 грудня сталась ДТП. Зіткнулись автомобілі Peugeot та Volkswagen. У результаті автопригоди 34-річний водій Peugeot загинув на місці події. З травмами до медзакладу госпіталізована 45-річна пасажирка автомобіля Volkswagen.

Як повідомляють у поліції Вінницької області, за попередньою інформацією слідства, аварія сталась близько 8.50. Водій автомобіля Peugeot, мешканець Києва не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху та допустив зіткнення з автомобілем Volkswagen під керуванням 63-річного жителя Хмельницької області.

Внаслідок зіткнення автомобіль Peugeot злетів у кювет, водій одразу загинув. Пасажирка автомобіля Volkswagen, жителька Хмельницької області з тілесними ушкодженнями доставлена до лікарні. Водій автомобіля Volkswagen не постраждав.

Транспортні засоби поміщені на арештмайданчик.

Поліцією призначено ряд експертиз, після проведення яких будуть встановлені остаточні причини аварії.

За цим фактом слідством проводиться розслідування за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинили смерть потерпілого).

Макс Мельник

2 січня, 2023