«Люстдорф» серед лідерів на Вінниччини за кількістю нещасних випадків

Новини Вінниці / «Люстдорф» серед лідерів на Вінниччини за кількістю нещасних випадків

У одному з регіональних фондів соціального страхування Вінницької області зробили аналіз випадків виробничого травматизму. За підсумками минулого року в двох районах Вінниччини, які обслуговує фонд, за кількістю нещасних впадків с тому числі і з смертельними наслідками лідирує "Люстдорф".

У одному з регіональних фондів соціального страхування Вінницької області зробили аналіз випадків виробничого травматизму. За підсумками минулого року в двох районах Вінниччини, які обслуговує іллінецьке відділення фонду, за кількістю нещасних випадків, у тому числі із смертельними наслідками, лідирує компанія "Люстдорф".

Про це повідомляють офіційні джерела.

Протягом 2019 ріку в Іллінецькому відділенні зареєстровано 7 нещасних випадків, в тому числі один нещасний випадок зі смертельним наслідком. В Іллінецькому районі на ТОВ «Люстдорф» сталось 3 нещасні випадки пов'язані з виробництвом, один з яких зі смертельнм наслідком. Також нещасний випадок, пов‘язаний з виробництвом стався в навчальному закладі - Білківська ЗОШ І-ІІІ ст.. що в Іллінецькому районі. На ТОВ «Люсдторф» також стався нещасний випадок не пов‘язаний з виробництвом. Ще два таких випадки сталися на ПАТ «Жорнище» та в Оратівському районному суді Вінницької області.

«В порівнянні з аналогічним періодом 2018 року загальна кількість нещасних випадків залишилася на тому ж рівні, кількість травмованих на виробництві зменшилась на 2 випадки, смертельний травматизм зріс на 1 випадок», - йдеться в інформації.

Довідково: відділення обслуговує Іллінецький та Оратівський райони. Кількість страхувальників:Іллінецький та Оратівський р-ни - 3328, кількість застрахованих осіб: Іллінецький та Оратівський р-ни - 9084

 

Марина Карабай

17 лютого, 2020