Літо на Трійцю: вінничанам пощастить з погодою на вихідні

Новини Вінниці / Літо на Трійцю: вінничанам пощастить з погодою на вихідні

На Вінниччину повернулося літо. Після того, як навіть у перші червневі дні відчувалася «березнева» погода з дощами, здавалося, «небесна канцелярія» чимось образилася. Проте ситуація виправилася. Більш того, нарешті вихідні обіцяють бути безхмарними. Точніше, не вихідні, а синоптики це обіцяють. І спеку, за якою скучили…

На Вінниччину повернулося літо. Після того, як навіть у перші червневі дні відчувалася «березнева» погода з дощами, здавалося, «небесна канцелярія» образилася. Проте ситуація виправилася. Більш того, нарешті вихідні обіцяють бути безхмарними. Точніше, це обіцяють не вихідні, а синоптики. І спеку, за якою скучили…  

Як повідомляє Укргідрометцентр, з 6 червня очікується справжнє літо – з температурою від 26 градусів. Грози можливі лише 9-го, отже вихідні мають бути без дощів з помірним південним вітром.

Спеціалізований портал Синоптик спекотну погоду прогнозує протягом усієї декади. Хмарки лише прикрашатимуть небо, але не заважатимуть, зокрема тим, хто вирішив прогулятись на свіжому повітрі чи відпочити «на природі».

За прогнозами порталу Gismeteo, спека очікується протягом тривалого періоду, хоча інколи дощитиме. Більш того, грози місцями почнуть дошкуляти з понеділка, 8 червня.   

Олеся Рудницька

5 червня, 2020