Літературну візитівку Вінниччини пропонують створити дітям з багатодітних родин

Новини Вінниці / Літературну візитівку Вінниччини пропонують створити дітям з багатодітних родин

У Вінниці проводиться конкурс для дітей з багатодітних родин. За умовами конкурсу діти повинні підготувати відеогляд творів поетів та письменників Вінниччини.

У Вінниці проводиться конкурс для дітей з багатодітних родин. За умовами конкурсу діти повинні підготувати відеогляд творів поетів та письменників Вінниччини.

Про це повідомляє пресслужба Вінницької міської ради.

Учасниками конкурсу можуть бути діти наступних вікових груп: 

- «Перша вікова категрія» - від 7 до 10 років;

- «Друга вікова категорія» - від 11 до 14 років;

- «Третя вікова категорія» - від 15 до 17 років (включно).

Переможців визначатимуть у трьох вікових категоріях, щоправда від родини може бути лише одна «візитівка». На початку відеоролика учасники мають розповісти про себе. Відеоролик має тривати не більше 7 хвилин, знімати його можна, як за допомогою професійної відеокамери, так і фотоапаратуру, смартфон та мобільний телефон. Немає особливих вимог щодо програм, які будуть використовувати для монтажу програми.

Прийом відеоробіт триває до 31 серпня. Підведення підсумків відбудеться 3 вересня.

Творчі роботи із зазначенням ПІБ автора, адреси проживання та контактного номеру телефона приймають з 10 серпня 2020 року по 31 серпня 2020 року на електронну адресу: [email protected]. Подані на Конкурс роботи повинні додатково супроводжуватися анкетою Анкета.docx з короткою історією про родину та автора відеоролика.

Разом з роботами і анкетою, претенденти мають надсилати на вказану електронну адресу відскановану копію довідки про включення до Єдиного державного реєстру пільговиків м. Вінниці або посвідчення багатодітної сім’ї.