Ліхтарі біля Вінницької мерії за останні кілька тижнів бешкетники вже двічі намагалися розтрощити

Новини Вінниці / Ліхтарі біля Вінницької мерії за останні кілька тижнів бешкетники вже двічі намагалися розтрощити

У обласному центрі зафіксовано черговий акт вандалізму. Минулої ночі троє нетверезих неповнолітніх хлопців трощили ліхтарі на Майдані Незалежності. Акт хуліганства побачили працівники КП ВМР «Муніципальна поліція» на моніторі, що з’єднаний з камерами цілодобового відеоспостереження. За правопорядком вони стежать зі Ситуаційного центру міської ради.

У обласному центрі зафіксовано черговий акт вандалізму. Минулої ночі троє нетверезих неповнолітніх хлопців трощили ліхтарі на Майдані Незалежності. Акт хуліганства побачили працівники КП ВМР «Муніципальна поліція» на моніторі, що з’єднаний з камерами цілодобового відеоспостереження.  За правопорядком вони стежать з Ситуаційного центру міської ради.

Віднедавна, зазначають у міськраді, там чергує і представник патрульної поліції, який відразу інформує своїх колег «на колесах» про надзвичайні події. Тобто місто має потужний нагляд через монітори за певними ділянками. 

Щодо ліхтарів, то малолітніх хуліганів правоохоронці швидко упіймали, а збитки, зрозуміло, доведеться відшкодовувати їх батькам.

До речі, червоні ліхтарі на головному вінницькому майдані чомусь приваблюють хуліганів. Про це свідчить те, що кілька тижнів тому їх, а разом з ними й урни, також хотіла розтрощити група бешкетників, яких теж швидко упіймали.

Юрій ЯРМОЩУК

Сергій Маламура

15 грудня, 2017