Лідер збірної України Циганков назвав максимальну мету на Євро-2020

Новини Вінниці / Лідер збірної України Циганков назвав максимальну мету на Євро-2020

Атакувальний півзахисник київського «Динамо» та вихованець вінницького футболу Віктор Циганков заявив, що максимальна мета збірної України на Євро-2020 – перемога в турнірі. Але для цього спершу потрібно вирішити ключове завдання – вийти з групи.

Атакувальний півзахисник київського «Динамо» та вихованець вінницького футболу Віктор Циганков заявив, що максимальна мета збірної України на Євро-2020 – перемога в турнірі. Але для цього спершу потрібно вирішити ключове завдання – вийти з групи.

За словами футболіста, хоч команду Андрія Шевченка не можна назвати фаворитом чемпіонату, «жовто-сині» поїхали туди не заради простої участі. В інтерв'ю офіційному сайту УЄФА 23-річний вінгер підкреслив, що у нього найвищі очікування від гри національної збірної.

«Звісно, наша максимальна мета – виграти турнір. Наскільки у нас це вийде, будемо дивитися від гри до гри. Звичайно ж, для України передусім важливо вийти з групи. Якщо вдасться, то за хорошого жеребкування ми цілком можемо домогтися чогось більшого. Принаймні я і вся команда в це віримо», – сказав Циганков.

Напередодні його одноклубник, нападник Артем Бесєдін теж запевнив, що збірна України має намір у кожному матчі грати лише на перемогу.

Головний тренер «Динамо» Мірча Луческу підкреслив високий професійний рівень українських гравців і висловив думку, що жовто-сині обов'язково подолають груповий етап.

Нагадаємо, у групі С команда Шевченка зіграє проти Нідерландів, Австрії та Північної Македонії. Перший матч нашої команди відбудеться в Амстердамі на «Йоган Кройф Арена» вже в неділю, 13 червня, о 22.00. букмекери вважають саме господарів фаворитом протистояння. Трансляція матчів Євро-2020 можна буде побачити на телеканалі «Україна».

Макс Мельник

12 червня, 2021