Лемури, які живуть в Подільському зоопарку у Вінниці, знайшли своїх опікунів

Новини Вінниці / Лемури, які живуть в Подільському зоопарку у Вінниці, знайшли своїх опікунів

Подільський зоопарк, що знаходиться у Вінниці, відзвітував перед фрмою, яка стала опікуном лемурів. Світлини веселих та ситих тварин зоологи розмістили в мережі.

Подільський зоопарк, що у Вінниці, відзвітував перед фірмою, яка стала опікуном лемурів. Світлини веселих та ситих тварин зоологи розмістили в мережі.

«Наші непосидючі розумахи лемури тепер теж мають свого опікуна. Дбатиме про цих надзвичайно цікавих тварин Сервісний центр та магазин комп’ютерної техніки Апекс», -  йдеться на сторінці Facebook Подільського зоопарку.

Апекс опікуватиметься лемурами відповідно до укладеного із зоопарком договору. Кошти, які опікун перераховуватиме щомісяця, йтимуть на харчування, лікування та профілактику захворювань, характерних для даного виду тварин.

У сервісному центрі розповіли, чому взяли під опіку лемурів.

«Лемури сподобались нам з першого погляду. Ми вже давно думали про цю ідею. Бачили, як опікуються тваринами у зоопарках за кордоном і подумали, що було б добре, якби і в нашій країні зародилась така традиція», - зазначив керівник магазину та сервісного центру Апекс Євген Шакула.

У Подільському зоопарку повідомляють, що  своїх опікунів також знайшли єноти-полоскуни, африканські та австралійські страуси, мавпи Бразза, зебра Гранта та родина сурикатів.

Новини Вінниці / Лемури, які живуть в Подільському зоопарку у Вінниці, знайшли своїх опікунівНовини Вінниці / Лемури, які живуть в Подільському зоопарку у Вінниці, знайшли своїх опікунівНовини Вінниці / Лемури, які живуть в Подільському зоопарку у Вінниці, знайшли своїх опікунів
Марина Карабай

4 серпня, 2020