Легендарний «Віталік» «Дикого театру» 12 лютого у Вінниці

Новини Вінниці / Легендарний «Віталік» «Дикого театру» 12 лютого у Вінниці

Скоро Вінницю чекають дикі гастролі культового «Дикого театру» - найкращого сучасного театру України!

Скоро Вінницю чекають дикі гастролі культового «Дикого театру» - найкращого сучасного театру України!

12 лютого о 19.00 у Будинку офіцерів побачимо суперхіт – одну з найуспішніших, найбільш обговорюваних і на 100 % незабутніх вистав «ВІТАЛІК», яка відкриє всю правду про чоловіків.

Уявіть собі чоловіка: впевненого, дієвого, серйозного, накачаного, мачо. Це Віталік!

А тепер уявіть закомплексованого, сутулого, 40-річного холостяка з Маріуполя, який знімає кімнату, працює журналістом, шукає сенс життя, гроші, турботу, любов і натхнення... Уявили? Це теж Віталік.

А тепер уявіть, як два абсолютно різні Віталіки живуть одне життя, яке так нагадує кожного з нас.

- Чому чоловіки теж плачуть? Коли вони можуть одягнути весільну сукню? Як вони розуміють кохання і секс? Всі відповіді – у одній виставі! Буде життєво, тонко і надзвичайно потужно! – розповідають організатори гастролей – компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ». - У цій надзвичайно сучасній та яскравій постановці 18+ вас чекає чимало відкриттів та здивувань, тонкий гумор і блискавична гра – справжні дикі емоції!!

«ВІТАЛІК» - весела, але водночас одна з найжорсткіших та найжиттєвіших вистав «Дикого театру», адже на бекграунді життя головного героя відбуваються доленосні для країни події.

«ВІТАЛІК» - перша і єдина постановка п'єси українського драматурга Віталія Ченського.

Режисер вистави – один з найвідоміших постановників сучасного театру Максим Голенко, відомий своїми спектаклями «Кицюня», «Вій 2.0», «Афродизіак», «Кайдаші 2.0».

«ВІТАЛІК» визнаний найкращою виставою камерної сцени за версією Всеукраїнського фестивалю-премії «Гра».

Крім того, вистава була учасником величезної кількості фестивалів: Театрального фестивалю-лабораторії новаторських вистав молодіжних театрів України у Мукачево, Міжнародного театрального фестивалю «Мельпомена Таврії» у Херсоні, Театрально-урбаністичного фестивалю «Parade-Fest» у Харкові, міжнародного фестивалю сучасного мистецтва [STARUP] ГОГОЛЬFEST у Маріуполі, Фестивалю кабаре «Велика сходка» у Дніпрі та багатьох інших.

Приходьте 12 лютого о 19.00 у Будинок офіцерів за особливими емоціями!

Неприхована правда про чоловіків, влучний гумор, міцне слівце, найсучасніша форма театру та ні на кого не схожий, але схожий на кожного «ВІТАЛІК» - «Дикий театр» здивує усіх!

Вартість квитків – від 100 до 330 гривень.

Купуйте на сайті http://bilet.vn.ua, а також у касах «Магігранду», Будинку офіцерів, театру ім. Садовського, Вінницької Вежі та «Універмагу».

Замовлення безкоштовної доставки квитків у будь-яку точку Вінниці за телефонами: (098)101-00-63, (093)101-00-63.