Лауреати конкурсу родинного співу отримали корисні подарунки від організаторів Павла Каленича і Євгенія Семенова, а також NaПарижі (ФОТО)

Новини Вінниці / Лауреати конкурсу родинного співу отримали корисні подарунки від організаторів Павла Каленича і Євгенія Семенова, а також NaПарижі (ФОТО)

Наприкінці лютого та початку березня переможці конкурсу на найкраще сімейне виконання улюбленої для родини пісні отримали дипломи та заохочувальні призи від організаторів Павла Каленича, Євгенія Семенова та редакції NaПарижі.

Наприкінці лютого - початку березня переможці конкурсу на найкраще сімейне виконання улюбленої для родини пісні отримали дипломи та заохочувальні призи від організаторів Павла Каленича, Євгенія Семенова та редакції NaПарижі.

Кошик зі смачними молочними продуктами торгової марки Villa Milk - не випадковий приз співочим родинам. Адже молочні вироби вважають одним з найбільш корисних для голосу продуктів. Приміром, навіть професійним співками, як запевняють фахівці, молоко потрібно пити невеликими ковтками, повільно, щоб відновити голос. Воно м'яко обволікає горло і робить голос сильнішим.

Більш того, у цього продукту історично багато спільного з нашим повсякденним життям. Кажуть, з молоком матері українцям передається вміння та бажання співати. Не всі стають професійними співаками та артистами. Але ж пісня – це не тільки виступ зі сцени, а значно більше. Це поклик душі! Більш того, виконання родинним хором – це ознака наслідування старовинних традицій.

Нагадаємо, що в середині січня редакція NaПарижі разом з партнерами Павлом Каленичем та Євгенієм Семеновим оголосили конкурс на найкраще сімейне виконання улюбленої в родинному колі пісні.

Наприкінці лютого було підбито підсумки. Зважаючи на карантинні обмеження, організатори вирішили не збирати усіх лауреатів в одному приміщенні, тому нагороджували переможців або у людних місцях Вінниці, або приїжджали зі смачними призами та дипломами додому.

Призи отримали родина Задверняків із с.Бондурівка Чечельницького району, родина Стахових із с.Лука-Мелешківська Вінницького району, сім’я вінничан Василинич, чотири покоління родини Колісніченків, Ковалів і Бегасів з м. Гнівань.

Відео учасників опубліковані на YouTube.

Новини Вінниці / Лауреати конкурсу родинного співу отримали корисні подарунки від організаторів Павла Каленича і Євгенія Семенова, а також NaПарижі (ФОТО)Новини Вінниці / Лауреати конкурсу родинного співу отримали корисні подарунки від організаторів Павла Каленича і Євгенія Семенова, а також NaПарижі (ФОТО)Новини Вінниці / Лауреати конкурсу родинного співу отримали корисні подарунки від організаторів Павла Каленича і Євгенія Семенова, а також NaПарижі (ФОТО)Новини Вінниці / Лауреати конкурсу родинного співу отримали корисні подарунки від організаторів Павла Каленича і Євгенія Семенова, а також NaПарижі (ФОТО)Новини Вінниці / Лауреати конкурсу родинного співу отримали корисні подарунки від організаторів Павла Каленича і Євгенія Семенова, а також NaПарижі (ФОТО)Новини Вінниці / Лауреати конкурсу родинного співу отримали корисні подарунки від організаторів Павла Каленича і Євгенія Семенова, а також NaПарижі (ФОТО)Новини Вінниці / Лауреати конкурсу родинного співу отримали корисні подарунки від організаторів Павла Каленича і Євгенія Семенова, а також NaПарижі (ФОТО)Новини Вінниці / Лауреати конкурсу родинного співу отримали корисні подарунки від організаторів Павла Каленича і Євгенія Семенова, а також NaПарижі (ФОТО)