Лариса Білозір: «Ми прагнули, щоб якомога більше діток поринули у святкову передноворічну атмосферу»

Новини Вінниці / Лариса Білозір: «Ми прагнули, щоб якомога більше діток поринули у святкову передноворічну атмосферу»

Новорічні свята та солодкі подарунки для школярів молодших класів та одиноких громадян Тростянецького, Томашпільського, Тульчинського, Чернівецького, Мурованокуриловецького та Шаргородського районів подарувала цьогоріч депутат Вінницької обласної ради, голова ГО «Життя та розвиток громад» Лариса Білозір.

Новорічні свята та солодкі подарунки для школярів молодших класів та одиноких громадян Тростянецького, Томашпільського, Тульчинського, Чернівецького, Мурованокуриловецького та Шаргородського районів подарувала цьогоріч депутат Вінницької обласної ради, голова ГО «Життя та розвиток громад» Лариса Білозір.

Новорічний період – час, коли малеча мріє про подарунки та казкові дива.  Щоб дітки відчули новорічний настрій та поринули у чудовий світ казкових героїв Лариса Білозір разом з громадською організацією «Життя та розвиток громад» організували цілу низку новорічних ранків для дітлахів. Крім того солодкі подарунки отримали одинокі громадяни.

У передноворічний період кожна дитина мала змогу побувати на веселому святі та отримати солодкі подарунки від  Лариси Білозір. Загалом кількість вистав перетнула позначку у 25 виступів, а кількість подарунків, які дітлахи отримали від благодійниці напередодні свят сягнула 10 тисяч.

«Ми прагнули, щоб якомога більше діток поринули у святкову передноворічну атмосферу з казковими героями, іграми та конкурсами. Адже важливо, щоб діти мали дитинство, щоб вони вірили у казку, яку їм дарують новорічні свята. І як приємно було бачити під час таких виступів на дитячих обличчях посмішку, а їх очі були наповнені радістю», - прокоментувала Лариса Білозір.

Дітлахів розважали артисти Вінницької обласної філармонії і професійні аніматори. Вистави аніматорів адаптовані для порівняно невеликих залів та аудиторій, тому створюють для дітлахів з невеликих сіл справжню казку, у якій малеча також бере активну участь. Школярі із захопленням та задоволенням співають та танцюють, декламують вірші та змагаються на спритність та силу разом з казковими героями. У громадах, де є великі концертні майданчики, де можна зібрати максимальну кількість дітей в одному місці,  з новорічною виставою виступали артисти Вінницької обласної філармонії, адже їх постановки розраховані для великих сцен.

Також важливо, що Лариса Білозір, окремо подарувала святкові подарунки для одиноких непрацездатних громадян, які обслуговують працівники соціальних служб.

Цьогоріч Лариса Білозір також втілила доволі амбітну мету – привітала більше 3 тисяч одиноких громадян похилого віку, яких обслуговують працівники соціальних служб та передала кожному з них солодкі подарунки до свят.

Новини Вінниці / Лариса Білозір: «Ми прагнули, щоб якомога більше діток поринули у святкову передноворічну атмосферу»Новини Вінниці / Лариса Білозір: «Ми прагнули, щоб якомога більше діток поринули у святкову передноворічну атмосферу»Новини Вінниці / Лариса Білозір: «Ми прагнули, щоб якомога більше діток поринули у святкову передноворічну атмосферу»Новини Вінниці / Лариса Білозір: «Ми прагнули, щоб якомога більше діток поринули у святкову передноворічну атмосферу»Новини Вінниці / Лариса Білозір: «Ми прагнули, щоб якомога більше діток поринули у святкову передноворічну атмосферу»Новини Вінниці / Лариса Білозір: «Ми прагнули, щоб якомога більше діток поринули у святкову передноворічну атмосферу»Новини Вінниці / Лариса Білозір: «Ми прагнули, щоб якомога більше діток поринули у святкову передноворічну атмосферу»Новини Вінниці / Лариса Білозір: «Ми прагнули, щоб якомога більше діток поринули у святкову передноворічну атмосферу»