Квітневий сніг у Вінниці: через погодні аномалії містян турбує майбутній урожай абрикосів і персиків (ВІДЕО)

Новини Вінниці / Квітневий сніг у Вінниці: через погодні аномалії містян турбує майбутній урожай абрикосів і персиків (ВІДЕО)

Якщо взимку вінничани лише сподівалися на те, що от-от має випасти сніг, но 14 квітня він став несподіванкою. Різке зниження температури повітря, коли частина фруктових дерев вже зацвіла, викликало розчарування. Вінничани переймаються тим, що через таку погоду не дочекаються врожаю абрикосів.

Якщо взимку вінничани лише сподівалися на те, що от-от має випасти сніг, но 14 квітня він став несподіванкою. Різке зниження температури повітря, коли частина фруктових дерев вже зацвіла, викликало розчарування та тривогу. Вінничани переймаються тим, що через таку погоду не дочекаються врожаю абрикосів.

Саме про це пишуть у коментарях до відео вінничани. У природи мабуть власне бачення… Але сніг у квітні, дійсно, став неочікуваним…

До речі, Якщо вірити синоптикам, то сниження температури – явище тимчасове. Вже з 15 квітня повернеться справжня весна. Приміром, в Укргідрометцентрі запевняють, що цієї ночі слід очікувати зниження температури до -3 градусів, а далі потеплішає до +10 і опади припиняиться.

Пропонуємо переглянути відео, яке знімали вінничани з власних осель.

 

 

Макс Мельник

14 квітня, 2020