Кваліфіковані митні брокери є запорукою виходу із сучасного економічного стану. ZAMMLER GROUP пропонує оперативні та комплексні послуги

Новини Вінниці / Кваліфіковані митні брокери є запорукою виходу із сучасного економічного стану. ZAMMLER GROUP пропонує оперативні та комплексні послуги

Через тривалий карантин у багатьох сферах бізнесу підприємці стикнулися з певними проблемами, на вирішення яких складно втрачати час. Особливо це стосується експортно-імпортних операцій. Саме тому важливо залучати митних брокерів, які гарантують якість, оперативність та юридичну грамотність.

Через тривалий карантин у багатьох сферах бізнесу підприємці  стикнулися з певними та проблемами, на вирішення яких складно втрачати час. Особливо це стосується експортно-імпортних операцій. Саме тому важливо залучати митних брокерів, які гарантують якість, оперативність та юридичну грамотність.

Карантин через поширення коронавірусу перекреслив різні напрямки бізнесу. В першу чергу постраждали імпорт й експорт. В уряді запропонували поступовий вихід з карантину та його послаблення. Тому для бізнесу настає час рішучих та виважених кроків. Без помилок. А це передбачає залучення помічників у різних сферах.

У будь-якій галузі цінується професіоналізм. Чи складно їх знайти? Фахівці групи компаній ZAMMLER GROUP (www.zammler.com.ua/ru/services/brokerage/) мають достатній досвід, аби запропонувати клієнтам співробітництво, що зекономить час, звільнить від клопоту та забезпечить бездоганну юридичну якість.

Беззаперечно, що сфера міжнародної економічної діяльності потребує постійно перебувати у курсі змін до законодавства та чудово розбиратися у «павутинні» юридичних аспектів, адже всі розуміють ціну похибки при оформленні відповідних документів, коли вантаж проходить митницю…

У групі логістичних компаній ZAMMLER відповідають цим найвибагливішим критеріям замовників, тому пропонують роботи «під ключ», тобто увесь спектр процедур митного оформлення вантажу. Більш того, спеціалісти консультують у будь-який час та на кожному етапі укладання контрактів на поставку, під час оформлення документів, а також після завершення митного оформлення. Цілодобовий графік роботи – це вимога сьогодення, це запит замовника.

Слід зазначити, що компанії, які займаються зовнішньоекономічними операціями, оцінили зручність аутсорсингу, тому віддають йому перевагу, замовляючи послуги митного брокера у професіоналів. Зважаючи на сучасний темп процесів у бізнесі, це не тільки зручно, а й корисно, адже мінімізує ризики. При виборі таких фахівців зазвичай враховують компетенцію, досвід контактів зі закордонними партнерами та репутацію. Важливо, аби спеціалісти вміли знаходити вихід з найскладніших ситуацій, які виникають при оформленні вантажів, що прийшли з-за кордону чи відвантажують за межі держави.

У 2019 році групу компаній ZAMMLER (www.zammler.com.ua/ru/services/brokerage/) визнано кращим 3PL-оператором серед логістичних фірм України. Це визнання не обмежується дипломом, а говорить про рівень надання послуг та професіоналізм.

Навіть недавнє опитування учасників зимового бізнес-тренінгу з навчання фахівців у сфері логістики, проведеного Kyev Logistic School, показало, що ZAMMLER займає одне з лідируючих положень серед компаній, які спеціалізуються на наданних митно-брокерських послугах в Україні.

Основний спектр митних послуг, що надаються фахівцями групи компаній ZAMMLER, включає:

  • митне оформлення експорту та імпорту;
  • допомога брокера при тимчасовому ввезенні/вивезенні вантажу;
  • оформлення під час транзиту товарів;
  • акредитація на митниці;
  • консультаційні послуги з підбору кодів;
  • розрахунок вартості ввезення або вивезення вантажу;
  • отримання сертифікату EUR1;
  • складські послуги;
  • складання та правовий супровід контрактів;
  • реекспорт та багато іншого.

Якщо довіритись фахівцям-професіоналам, то можна бути упевненим, що вони розмитнять товари, при цьому комплексно вирішуючи завдання клієнта при проходженні митниці на пропускному пункті.

admin

11 травня, 2020