Культові рок-хіти і саундтреки: 11 травня «НАОНІ Оркестра» вразять Вінницю

Новини Вінниці / Культові рок-хіти і саундтреки: 11 травня «НАОНІ Оркестра» вразять Вінницю

Світ аплодує їм, стоячи!

Легендарні «НАОНІ Оркестра» вразять Вінницю своїм новим грандіозним шоу «Рок-хіти та саундтреки»!

11 травня о 19.00 у театрі ім. Садовського найпопулярніші світові рок-хіти The Beatles, Deep Purple, ABBA, Adele, Metallica, Depeche Mode, Pink Floyd, Queen, Nirvana, Eagles, «Скрябін» і саундтреки з культових фільмів «Місія нездійсненна», «Хрещений батько», «Пірати Карибського моря», «Зоряні війни», «Список Шиндлера», «Гладіатор» та багатьох інших почуємо у приголомшливому виконанні на унікальних українських народних інструментах, яких на концерті буде більше 40!

Цимбали, кобзи, скрипки, басоля, ліра, тилинка, зозульки, свиріль, козобас, сурма, козацька труба, бугай, флояра, полтавський ріжок, дуда, дримба, рубель, качалка, бубон, береста — подібного набору інструментів не має жоден професійний колектив у світі!

— Концерти «НАОНІ Оркестра» — це такий вибух емоцій, така краса і драйв, що цей вечір всі запам’ятають назавжди! — гарантують організатори — компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ».

«НАОНІ Оркестра» — гордість України і команда справжніх віртуозів, чия найвища професійність, унікальні інструменти, виняткові аранжування та неймовірна музика, яку вони створюють, скорили серця мільйонів людей у всьому світі.

Артисти дали тисячі концертів на всіх континентах Землі!

Те, як віртуозно музиканти поєднують звучання понад 40 народних інструментів в одну потужну хвилю РОКового драйву, треба бачити і чути!  

Це 1000 % захвату і музичної насолоди, яку не порівняти ні з чим!

Національний академічний оркестр народних інструментів України «НАОНІ» був створений у 1969 році.

За понад 50-річну історію з колективом виступали найвідоміші українські співаки: від Анатолія Солов’яненка і Дмитра Гнатюка до ONUKA, PROBASS ∆ HARDI, Kozak System, «ВВ» і Джамали.

Оркестром керує лауреат Національної премії імені Тараса Шевченка, народний артист України, професор Віктор Гуцал.

А у складі — кращі з кращих музикантів-віртуозів, які віддані своїй справі.

За останні роки «НАОНІ» став флагманом інновацій в українській музиці, поєднуючи традиційне звучання з сучасною динамікою, мелодикою і ритмами, співпрацюючи з музикантами та колективами, які спеціалізуються на різних музичних напрямках.

Зберігаючи традиції, звучання рідкісних традиційних інструментів музиканти «НАОНІ» подають у сучасній манері, підкорюючи людей у всьому світі з різними музичними смаками та різних за віком.

Запальне виконання і надпотужна енергетика!

Їхні концерти — це чиста музична стихія, яка захоплює кожного присутнього в залі!

Приходьте всією родиною 11 травня о 19.00 у театрі ім. Садовського побачити грандіозне шоу «Рок-хіти та саундтреки» й поринути у шалену атмосферу разом із надзвичайними артистами «НАОНІ Оркестра»!

Неймовірна енергетика, колорит і проникливі голоси унікальних народних інструментів та феєричні світлові ефекти вразять всіх!

Квитки на концерт купуйте на сайті https://afisha.vn.ua

Також квитки можна придбати у всіх касах «Афіша Вінниці»: у театрі ім. Садовського, готелі «Франція», Вінницькій філармонії, Вінницькому планетарії, креативних просторах «Артинов» і «CHERDAK»,  магазині «Rock-n-Roll» у ТРЦ «Квартал», центрі розвитку «Origami», магазинах святкового декору «Aladdin» (у ТЦ «Plaza Park» і ТЦ «Barbara»), Royal pub, тур-клубі «Бідняжка».

admin

24 квітня, 2023