«Кривава» сесія міськради у Жмеринці: вибиті вікна, кров на підлозі та пов’язані «нацдружинники» (ФОТО)

Новини Вінниці / «Кривава» сесія міськради у Жмеринці: вибиті вікна, кров на підлозі та пов’язані «нацдружинники» (ФОТО)

У Жмеринці на Вінниччині сьогодні проходить сесія міської ради, яку вже можна назвати «кривавою». Про сутички повідомляється на сторінці Жмеринська газета у Facebook.

У Жмеринці на Вінниччині сьогодні проходить сесія міської ради, яку вже можна назвати «кривавою». Про сутички повідомляється на сторінці Жмеринська газета у Facebook.

У будівлі міськради зараз вибиті вікна та двері, а активних учасників акції протесту правоохоронці пов’язали. Як видно із фото, затримані – активісти «Національних дружин».

«Вибиті вікна, газ, кров: у ці хвилини Жмеринці намагаються зірвати сесію міської ради. Побиті вікна, двері, меблі, газ, кров та крики – саме у таких умовах сьогодні в Жмеринці проходить сесія міської ради. На місці працюють правоохоронні органи та працівники екстреної медичної допомоги», - повідомляється у соцмережі.

Деталі події - згодом...

Фото із соцмереж

Новини Вінниці / «Кривава» сесія міськради у Жмеринці: вибиті вікна, кров на підлозі та пов’язані «нацдружинники» (ФОТО)Новини Вінниці / «Кривава» сесія міськради у Жмеринці: вибиті вікна, кров на підлозі та пов’язані «нацдружинники» (ФОТО)Новини Вінниці / «Кривава» сесія міськради у Жмеринці: вибиті вікна, кров на підлозі та пов’язані «нацдружинники» (ФОТО)Новини Вінниці / «Кривава» сесія міськради у Жмеринці: вибиті вікна, кров на підлозі та пов’язані «нацдружинники» (ФОТО)Новини Вінниці / «Кривава» сесія міськради у Жмеринці: вибиті вікна, кров на підлозі та пов’язані «нацдружинники» (ФОТО)