Крутий маневр. У Вінниці показали віраж «Опеля» біля зупинки транспорту (ВІДЕО)

Новини Вінниці / Крутий маневр. У Вінниці показали віраж «Опеля» біля зупинки транспорту (ВІДЕО)

Через надмірну швидкість у Вінниці 4 січня Opel Omega здійснив маневр нібито у голлівудських фільмах. Автівка вінничанина зіткнулася з іншою, а далі по інерції намагалася протаранити паркан і перевернулася.

Через надмірну швидкість у Вінниці 4 січня Opel Omega здійснив маневр ніби у голлівудських фільмах. Автівка вінничанина зіткнулася з іншою, а далі по інерції намагалася протаранити паркан і перевернулася.

Раніше NaПарижі писав, що у міському мікрорайоні село Пирогово перевернулася автівка, водію пощастило. Через пасок безпеки він майже не постраждав.

Наразі Ситуаційний центр Вінниці розмістив відео з камер спостереження «небезпечного маневру» водія. ДТП сталася о 13:16.

«Вінничанин, керуючи легковим автомобілем «Опель Омега» фіолетового кольору, не обрав безпечної швидкості руху та не впорався із керуванням й зіткнувся з автомобілем «Черрі» чорного кольору та за інерцією наїхав на зупинку громадського транспорту», - йдеться у повідомленні.

Зазнали механічних пошкоджень лише транспортні засоби, також було пошкоджено зупинку громадського транспорту.  отримали пошкодження. Одному з місцевих мешканців бампер влетів у подвір'я.

На водія «Опеля» патрульними складено протокол за ст.124 КУпАП.

Макс Мельник

8 січня, 2020