Кращі недорогі бездротові навушники 2023

Новини Вінниці / Кращі недорогі бездротові навушники 2023

Ринок бюджетних бездротових навушників складають внутрішньоканальні моделі та вкладиші. Саме ці типи є найдешевшими у виробництві. Під час вибору гарнітури зважайте на зручність носіння, бо недорогі моделі часто програють більш просунутим аналогам.

Ринок бюджетних бездротових навушників складають внутрішньоканальні моделі та вкладиші. Саме ці типи є найдешевшими у виробництві. Під час вибору гарнітури зважайте на зручність носіння, бо недорогі моделі часто програють більш просунутим аналогам. Нам вдалося знайти ідеальні варіанти, після яких ви захочете купити бездротові навушники. До речі, на сайті Eldorado.ua представлено багато моделей. Розділивши варіанти за ціною та характеристиками, ви легко підберете аксесуар.

Okkim7t2MLEsbmQdosusn5D8MFHCUxm-3A6bU2zDMDe5Wy0u3p7WMtWwO5OuSc_DzKeYHda0Zoqz6RcJ-L7fSnYBhL8e2soghCNF_ZUtISYuVIzmA6JIfl17CNq9-Vj2AhrIh6ASxSoa

Xiaomi Redmi AirDots 3

Відкриває наш мінірейтинг лінійка Xiaomi Redmi AirDots 3, яка доступна у трьох колірних варіаціях. Модель має цікаву конструкцію, яка не викликає дискомфорту для вух за тривалого носіння. Зручне сенсорне управління дозволяє швидко вмикати та перемикати треки. Для запуску та зупинки відтворення пісні достатньо двічі вдарити по правому навушнику. Також є підтримка голосових асистентів Xiaomi та Siri, залежно від операційної системи вашого смартфона.

Для підключення використовується Bluetooth 5.2, що забезпечує зв'язок з іншими гаджетами. Тут реалізована просунута система заглушення шумів під час розмов, яка частково відсікає навколишні звуки. Bluetooth-навушники забезпечують прийнятну якість звуку. Вона обумовлена новим чипом Qualcomm QCC3040, двома драйверами та підтримкою aptX Adaptive.

JBL Tune 215 TWS

Серія JBL Tune 215 TWS має частотний діапазон до 20 000 Гц і чутливість 108 дБ. Цей гаджет оснащений м'якими амбушурами, тож дуже комфортно сідає у вухо. У комплекті пропонується широкий вибір змінних аксесуарів. Низькі частоти чіткі та м'які, а голос відтворюється без хрипів та спотворень.

Зі смартфоном навушники з'єднуються миттєво після увімкнення Bluetooth 5.0. Час автономної роботи досягає п’яти годин.

qg_0QB_6ptJa4nL-SDjy4j6nkB4vyGrdACrv4aCV7tPqs1Sz6ORHvH9BpeRBbwhAoQmZyST_KrAEnJ20H_QKBhYrEQRi8ikZIOhJbwSMa9h_cOO29Zge7EisDlNT3zkoWAGvkiLxC7Tz

HUAWEI FreeBuds 4i

Найкращі недорогі бездротові навушники з активним шумозаглушенням. Ця внутрішньоканальна гарнітура з динамічними випромінювачами та двома якісними мікрофонами підходить для прослуховування музичних композицій і тривалих розмов. З'єднання зі смартфоном виконується за допомогою Bluetooth 5.2 з підтримкою кодеків AAC і SBC.

Незважаючи на низьку вартість, модель підтримує просунуті алгоритми заглушення шумів, зокрема монотонних низькочастотних. Конкурентна перевага пристрою — час автономної роботи, що досягає 10 годин на одному заряді. Для відновлення заряду батареї достатньо однієї години перебування в кейсі.

admin

27 березня, 2023