Козацькі забави та чирлідинг. Як в селі на Вінниччині спортивний майданчик відкривали

Новини Вінниці / Козацькі забави та чирлідинг. Як в селі на Вінниччині спортивний майданчик відкривали

В  одному із сіл старостинського округу Іванівської ОТГ, що на Вінниччині, відкрили спортино-відпочинкове містечк. Це вже третій об‘єкт спортивного спрямування в громаді, яка і в себе порядок наводить і з іншими ОТГ Вінницької області досвідом ділиться. .

В  одному із сіл старостинського округу Іванівської ОТГ, що на Вінниччині, відкрили спортино-відпочинкове містечк. Це вже третій об‘єкт спортивного спрямування в громаді, яка і в себе порядок наводить і з іншими ОТГ Вінницької області досвідом ділиться.

Про це йдеться на сторінці спільноти Іванівська ОТГ у Facebook.

Днями в Гущинцях відбулося урочисте відкриття майданчику. Селяни провели все за «протокол» - офіційні особи, червона стрічка, концерт, футбольний турнір та щасливі діти, які «заселилися» до містечка і, напевне, хотіли «оселитися» у ньому назавжди.

На свято зібралось чи не все село, адже концерт готували силами дітей з місцевої школи, тож подивитись та підтримати «артистів» прийшли цілими родинами – матусі, бабусі, братики та сестрички.

Хлопці для показових виступів обрали козацькі розваги, які демонстрували їх фізичну підготовку. А от дівчата обрали модний «американський» спорт – чирлідинг.

Тож відкриття майданчику перетворилось на справжнє свято. Відгуками мешканці навіть встигли поділитися у соціальній мережі.

«І знову в Гущинцях свято. Радіють і дорослі, і малі. Куто!», - зазначено в дописі Івана Деркача.

Щодо фінансової сторони питання, то це вже третій об’єкт спортивного спрямування, який створено у Іванівській ОТГ. Будівництво цього об’єкта тривало дев’ять місяців, а  його вартість склала 1 мільйон 893 тисячі гривень.

З бюджету громади було спрямовано 1 мільйон 187,2 тисячі гривень. Іванівська сільська рада подала проект «Щасливі діти – щаслива громада» на 16 обласний конкурс проектів розвитку територіальних громад і отримала з обласного бюджету 90 тисяч гривень.

Кошти на майданчик зібрали також селяни, в тому числі і місцеві бізнесмени. Зокрема, підприємства, які очолюють брати сільського голови, Олександр та Юрій Кулики, виділили 400 тисяч гривень.

Новини Вінниці / Козацькі забави та чирлідинг. Як в селі на Вінниччині спортивний майданчик відкривалиНовини Вінниці / Козацькі забави та чирлідинг. Як в селі на Вінниччині спортивний майданчик відкривалиНовини Вінниці / Козацькі забави та чирлідинг. Як в селі на Вінниччині спортивний майданчик відкривалиНовини Вінниці / Козацькі забави та чирлідинг. Як в селі на Вінниччині спортивний майданчик відкривалиНовини Вінниці / Козацькі забави та чирлідинг. Як в селі на Вінниччині спортивний майданчик відкривалиНовини Вінниці / Козацькі забави та чирлідинг. Як в селі на Вінниччині спортивний майданчик відкривалиНовини Вінниці / Козацькі забави та чирлідинг. Як в селі на Вінниччині спортивний майданчик відкривалиНовини Вінниці / Козацькі забави та чирлідинг. Як в селі на Вінниччині спортивний майданчик відкривалиНовини Вінниці / Козацькі забави та чирлідинг. Як в селі на Вінниччині спортивний майданчик відкривалиНовини Вінниці / Козацькі забави та чирлідинг. Як в селі на Вінниччині спортивний майданчик відкривалиНовини Вінниці / Козацькі забави та чирлідинг. Як в селі на Вінниччині спортивний майданчик відкривалиНовини Вінниці / Козацькі забави та чирлідинг. Як в селі на Вінниччині спортивний майданчик відкривалиНовини Вінниці / Козацькі забави та чирлідинг. Як в селі на Вінниччині спортивний майданчик відкривали
Марина Карабай

9 грудня, 2019