Коронавірус зафіксували в Господарському суді Вінниччини

Новини Вінниці / Коронавірус зафіксували в Господарському суді Вінниччини

Один випадок коронавірусу лабораторно підтвердили у Господарському суді Вінницької області. Про це йдеться на сторінці суду у Facebook.

Один випадок коронавірусу лабораторно підтвердили у Господарському суді Вінницької області. Про це йдеться на сторінці суду у Facebook.

"Наразі встановлюється коло контактних осіб з метою подальшого тестування, а також вживаються заходи щодо запобігання поширенню захворювання серед працівників. Крім того, сьогодні буде проведена повна дезінфекція приміщення суду. Всім працівникам рекомендовано і надалі сумлінно дотримуватися всіх карантинних обмежень та невідкладно повідомляти про погіршення самопочуття відповідний медичний заклад та безпосереднього керівника за місцем роботи. Сподіваємося, що даний випадок буде одиничним, а колезі бажаємо швидкого одужання", - йдеться у повідомленні суду.

Про те, хто саме захворів, у суді, звісно, не кажуть. Але за кілька годин до повідомлення про коронавірус на сторінці суду інформували про те, що на лікарняному буде суддя Тетяна Лабунська. Хоча, можливо, у неї й якась інша недуга...

"Судові засідання, призначені суддею Господарського суду Вінницької області Лабунською Т.І. на 3 липня 2020 року, не відбудуться, у зв'язку із перебуванням судді на лікарняному. Про наступні дати судових засідань учасники справ будуть повідомленні додатково відповідними ухвалами суду", - повідомили сьогодні у Господарському суді області.