Коронавірус не вбив у вінничан людяність: люди їдуть на зачинені підприємства, щоб нагодувати собак

Новини Вінниці / Коронавірус не вбив у вінничан людяність: люди їдуть на зачинені підприємства, щоб нагодувати собак

В промзоні Вінниці, залишились без  нагляду коти та собаки, які знаходили собі прихисток на тамтешніх підприємствах. Вінничани, які щоденно ходили на роботу, підгодовували тварин, ікошти на харчування яких іноді навіть виділяли із бюблдету підприємства.

В промзоні Вінниці, залишились без нагляду коти та собаки, які знаходили собі прихисток на тамтешніх підприємствах. Вінничани, які щоденно ходили на роботу, підгодовували тварин, і кошти на харчування іноді навіть виділяли із бюджету підприємств. Нині, коли робочий тиждень скоротили, або взагалі відпустили людей за власний рахунок, тварини-безхатченки залишились на території підприємств без годувальників і їжі.

Добре, якщо на підприємстві є охоронець, який не залишить тварин голодними. Та деякі фірми повністю зачинили територію на замок. Проте виявляється, що є і справжні любителі тварин, які впевнені, що «відповідають за тих, кого приручили».

Пані Людмила розповідає:

«У нас нині працює один цех, там ще є якась робота, що буде далі – не знаю. Та в будь-якому випадку я буду ходити на роботу, щоб підгодовувати собак».

Жінка живе на Замості, а працює у промзоні на Немирівському шосе. Добиратися туди було непросто до карантину, нині ж - ще складніше. Вінничанка робить кілька пересадок, а днями їй, як пенсіонерці, ще й відмінили пільговий проїзд. Тож доведеться сплачувати за дорогу з власної кишені.

Пані Людмила запевняє, що навіть якщо роботи не буде, підгодовуватиме тварин. Але напевне, не на всіх підприємствах є такі ентузіасти, тож варто подумати, що робити з цими тваринами?..

 

 

Марина Карабай

24 березня, 2020