Королівське звучання роялю і оксамитовий тембр віолончелі: Єгор та Роксолана Грушини везуть у Вінницю свою нову програму «Together»

Новини Вінниці / Королівське звучання роялю і оксамитовий тембр віолончелі: Єгор та Роксолана Грушини везуть у Вінницю свою нову програму «Together»

Зірка української неокласики, піаніст-віртуоз Єгор Грушин з новим концертом їде у Вінницю. І не сам! А зі своєю дружиною – знаменитою віолончелісткою Роксоланою Грушиною.

Зірка української неокласики, піаніст-віртуоз Єгор Грушин з новим концертом їде у Вінницю. І не сам! А зі своєю дружиною – знаменитою віолончелісткою Роксоланою Грушиною.

Неповторний творчо-сімейний дует запрошує усіх вінничан зустріти весну разом 31 березня о 19.00 у Вінницькій обласній філармонії на презентації нового альбому і програми «Together».

- Програма «Together» є однією з найулюбленіших як для наших слухачів, так і для нас самих. Оскільки ми є партнерами не лише у творчості, а й в особистому житті, на концерті можна буде відчути підтримку й протиставлення жіночого і чоловічого, емоційного і виваженого, гармонійного та мелодійного. Ми плануємо показати як милозвучно поєднуються і доповнюють одне одного королівське звучання роялю та оксамитовий тембр віолончелі… На концерті прозвучать як нові твори, яких ще не чули слухачі, так і наші найкращі композиції, - розповідають артисти.

Перші концерти-презентації програми «Together» настільки гучно відлунали у Києві, Львові та інших містах, що Єгор та Роксолана Грушини вирішили записати однойменний альбом, який вже 3 березня з'явиться на багатьох музичних сервісах, таких як iTunes, Spotify, Youtube Music, Google Play Music та інших. А одразу виходу альбому розпочнеться великий «Together»-тур.

- 31 березня на концерті Єгора і Роксолани Грушиних у Вінниці глядачі зможуть відпочити, розслабитись, заплющити очі і насолоджуватись приємними гармоніями, які часто асоціюють з «бальзамом для душі». Будуть забезпечені всі умови для цього - атмосфера, емоції, що зроблять цей вечір незабутнім для кожного, - зазначають організатори – компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ».

Нагадаємо, за 8 років творчості Єгор Грушин дав понад 400 концертів, презентував світу 5 альбомів, одну збірку фортепіанних творів, видану відомим шведським лейблом, один «живий» альбом та став автором саундтреків до багатьох вітчизняних фільмів та серіалів. Окрім цього, восени 2016-го року композитор отримав відзнаку за розвиток культури і потрапив у ТОП-100 найвпливовіших людей Львівщини за версією інформаційного агентства «Медіастар».

Віолончелістка Роксолана Грушина свого часу закінчила Львівську національну музичну академію ім. М.Лисенка та є лауреатом всеукраїнських і міжнародних конкурсів. Вже не один рік красуня є артисткою і менеджеркою у проекті «Egor Grushin», а також натхненницею, першим критиком і музою композитора.

- Назву нашій новій програмі «Together» ми дали дуже швидко і без вагань. У нас вже була спільна композиція з однойменною назвою, яка найбільше характеризувала наш дует і найбільше подобалась як нам обом, так і нашим слухачам. Вся програма є авторською. До неї увійшли треки з попередніх альбомів, деякі наші саундтреки до фільмів, адаптовані для складу рояль та віолончель, а також нові твори, - розповідає Роксолана Грушина. - Програма є особливою для нас, адже у такому складі підтримка одне одного є найбільш відчутною. Нам подобається жити і творити разом, а також ділитись результатом з людьми, яким подобається наша творчість.

Не пропустіть найбільш чуттєвий концерт березня у Вінниці!

Квитки коштують від 190 до 310 гривень і вже чекають вас на сайті http://bilet.vn.ua, а також у касах «Магігранду», Будинку офіцерів, театру ім. Садовського, Вінницької Вежі та «Універмагу».

Замовлення безкоштовної доставки квитків у будь-яку точку Вінниці за телефонами: (098)101-00-63, (093)101-00-63.

Ірина Заіковата

22 лютого, 2020