Контейнер, що злетів з вантажівки, перекрив рух на Немирівському шосе та зачепив дві автівки (ФОТО)

Новини Вінниці / Контейнер, що злетів з вантажівки, перекрив рух на Немирівському шосе та зачепив дві автівки (ФОТО)

На шосе поблизу Вінниці перекинулася вантажівка. Злетівший на дорогу контейнер перекрив рух та зачепив дві автівки. На щастя, ніхто з людей не постраждав.

На шосе поблизу Вінниці перекинулася вантажівка. Злетів на дорогу контейнер, який перекрив рух та зачепив дві автівки. На щастя, ніхто з людей не постраждав.

Як повідомили в Facеbook групі «ДТП Вінниця», сьогодні, 23 червня, поблизу Немирівського шосе сталась аварія - знову перекинулася вантажівка. У автомобіля MAN зірвався контейнер та зачепив автівку, яка була припаркована поруч.

Як повідомляє речниця патрульної поліції Вінниці Тетяна Плахотнюк:

«У вантажівки, яка виїжджала під горб, злетів контейнер на дорогу й зачепив поруч припаркований ІВЕКО. Останній по інерції зачепив "Хюндай Сенату". Обидві автівки пошкоджені».

Винуватець ДТП – водій вантажівки 1974 року народження. В аварії ніхто не постраждав. На водія вантажівки партульні склали протокол.

https://www.facebook.com/100048434615798/videos/149108336713653/
Новини Вінниці / Контейнер, що злетів з вантажівки, перекрив рух на Немирівському шосе та зачепив дві автівки (ФОТО)Новини Вінниці / Контейнер, що злетів з вантажівки, перекрив рух на Немирівському шосе та зачепив дві автівки (ФОТО)Новини Вінниці / Контейнер, що злетів з вантажівки, перекрив рух на Немирівському шосе та зачепив дві автівки (ФОТО)Новини Вінниці / Контейнер, що злетів з вантажівки, перекрив рух на Немирівському шосе та зачепив дві автівки (ФОТО)
Ірина Заіковата

23 червня, 2020