Конфлікт на дорозі: водій позашляховика погрожував вінничанину вбивством

Новини Вінниці / Конфлікт на дорозі: водій позашляховика погрожував вінничанину вбивством

У Вінниці 3 січня співробітники Вишенського відділення поліції розшукали 44 – річного жителя обласного центру, який на проспекті Юності через раптовий конфлікт погрожував пістолетом місцевому мешканцю. Про це повідомляють у відділі комунікації ГУНП у Вінницькій області.

У Вінниці 3 січня співробітники Вишенського відділення поліції розшукали 44 – річного жителя обласного центру, який на проспекті Юності через  раптовий  конфлікт погрожував пістолетом місцевому мешканцю. Про це повідомляють у відділі комунікації ГУНП у Вінницькій області.

Близько 17:45 до поліції надійшло повідомлення від 23-річного вінничанина про те,  що під час руху на дорозі по проспекту Юності, водій автомобіля Кіа Sorento  погрожував йому предметом, схожим на зброю.

Слідством попередньо встановлено, що між чоловіками на дорозі виник конфлікт під час якого, водій позашляховика зупинив свою автівку, зі зброєю у руках підійшов до автомобіля потерпілого та погрожував йому розправою. Але, вочевидь, схаменувся й поїхав з місця події.

Тим часом потерпілий почав його переслідувати й викликав поліцію. Особу правопорушника поліцейські встановили, опитали його та провели інші процесуальні дії. Наразі правоохоронці встановлюють причини та обставини конфлікту.

Розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.129 ККУ (погроза вбивством), за що передбачено обмеження волі на строк до двох років.