Конфлікт між знайомими: у Вінниці підліток пограбував студента

Новини Вінниці / Конфлікт між знайомими: у Вінниці підліток пограбував студента

У Вінниці правоохоронці затримали неповнолітнього вінничанина, підозрюваного в  пограбуванні студента. Заявник стверджує, що його знайомий силою відібрав у нього мобільний телефон.

У Вінниці правоохоронці затримали неповнолітнього вінничанина, підозрюваного в пограбуванні студента. Постраждалий стверджує, що його знайомий силою відібрав мобільний телефон.

Як повідомили в ГУНП у Вінницькій області, 16 грудня близько 15.35 до поліції звернувся 18-річний хлопець з заявою про пограбування. За словами заявника, близько 15.20 його знайомий, застосувавши фізичну силу, відібрав у нього мобільний телефон на вул. Київській.

Неподалік від місця вчинення злочину екіпаж патрульної поліції затримав підозрюваного - 17-річного підлітка, який раніше притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення крадіжок. Хлопця передали слідчо-оперативній групі Київського відділення поліції.

Наразі поліція перевіряє його причетність до вчинення аналогічних злочинів.

Слідчим відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 186 КК України (грабіж). За таке правопорушення передбачено до 6 років ув’язнення.
Підліток затриманий у процесуальному порядку та знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання. Вирішується питання про оголошення йому про підозру.