Кому війна – кому заробітки. У Вінниці з магазину поліцейські вилучили майже сотню одиниць алкогольної продукції

Новини Вінниці / Кому війна – кому заробітки. У Вінниці з магазину поліцейські вилучили майже сотню одиниць алкогольної продукції

З 27 лютого діє заборона продажу алкогольних напоїв. Проте 13 березня під час патрулювання міста на вулиці Магістратській поліцейські Вінницького районного управління поліції викрили торговельний заклад, де здійснювався продаж алкогольної продукції. Заборонені для продажу напої вилучені, на продавця складено адмінпротокол.

Як повідомили у Вінницькому районному управлінні поліції, патрулюючи місто, правоохоронці помітили чоловіка, який вийшов з магазина з пляшками пива. З’ясувалось, що у цьому закладі, попри чинну заборону, реалізовуються алкогольна продукція.

Під час документування правопорушення у торгівельному закладі поліцейські вилучили майже сотню банок та пляшок енергетиків, слабоалкогольних напоїв, горілки та коньяку.

Як з’ясувалось, заклад взагалі не мав права займатись таким видом діяльності через відсутність відповідної ліцензії.

На продавчиню складений адміністративний протокол за ч. 1 ст.164 КУпАП (порушення порядку провадження господарської діяльності). За таке правопорушення передбачений штраф від 17 000 до 34 000 гривень з конфіскацією виготовленої продукції.

Як зазначив начальник Вінницького районного управління поліції Віталій Курчик, поліцейські продовжують перевіряти місця можливого продажу алкоголю, ринки, заклади торгівлі. На порушників складатимуть адміністративні протоколи, а заборонену для продажу алкогольну продукцію вилучатимуть.

Макс Мельник

13 березня, 2022