Колишній вінничанин запропонував "прогулятися" вуличками району Тель-Авіву, заснованого німецькими переселенцями

Новини Вінниці / Колишній вінничанин запропонував "прогулятися" вуличками району Тель-Авіву, заснованого німецькими переселенцями

Колишній вінничанин, а нині мешканець Бат-Яму - міста яке є побратимом Вінниці - Алекс Мел пропонує прогулятись вулицями одного із старовних районів Сароною. Це район Тель-Авіву, який виник на місці поселення, заснованого німецькими переселенцями.

Колишній вінничанин пропонує "прогулятись" вулицями одного із старовних районів Тель-Авіву -  Сароною. Цей район виник на місці поселення, заснованого німецькими переселенцями і нині перетворився в одну із його "родзинок" міста.

Зазначимо, що Олексій Мельник (Алекс Мел) народився і виріс у Вінниці, нині він мешкає у Бат-Ямі, місті яке є побратимом Вінниці. Чоловік чимало подорожує, знімає відео.

Одне з ним - вуличками Сарони - озвучено російською мовою.. Тож, доки карантин і кородни закриті, маєте чудову можливість "пройтись"  по Тель-Авіву і дізнатись про ще одну сторінку історію держави, яка виникла не так давно, але зробила чималий прорив у своєму розвитку.

Марина Карабай

31 липня, 2020