Колишній працівник спланував крадіжку великої суми коштів з магазина у Томашполі

Новини Вінниці / Колишній працівник спланував крадіжку великої суми коштів з магазина у Томашполі

Майже бездоганний план по крадіжці каси у магазину у Томашполі Вінницької області, де працював зловмисник і який знав, як власні п’ять пальців, вдалося реалізувати. Проти чоловік не розрахував наявність у приміщенні камер відеонагляду. Вони видали «гостя»…

Як повідомляють у відділі комунікації поліції Вінниччини, правоохоронців викликали до магазину, де викрали  понад 100 000 гривень.

Слідчо-оперативна група поліції переглянула камери відеонагляду, завдяки чому встановила особу зловмисника. 27 вересня підозрюваного розшукали за місцем проживання. Ним виявився 21-річний житель Томашпільської територіальної громади. Викрадені з магазину гроші у правопорушника вилучені.

Раніше чоловік працював у цьому магазині і знав, де зберігаються кошти. Він заздалегідь підготував знаряддя злочину - молоток, яким пошкодив замок та скло дверей у приміщенні.

Слідством розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 КК України (крадіжка, поєднана з проникненням у житло чи інше приміщення). Зловмиснику загрожує до 6-ти років позбавлення волі.

Макс Мельник

28 вересня, 2021